Online geld verdienen

Online geld verdienen | 9 Beste manieren in 2024

Wil je ook graag online geld verdienen? Dat kan! De meeste mensen denken dat je alleen geld kunt verdienen met een normale baan. Alhoewel dit technisch gezien klopt zijn er tegenwoordig toch nog veel meer manieren om geld te verdienen, dit kan zoals je misschien al dacht ook online!

Zo zijn er bijvoorbeeld veel mensen die een bijbaantje hebben, uiteraard is dit niet de enige manier om geld te verdienen. Je kunt namelijk ook online geld verdienen! In dit artikel hebben we de beste manieren om online geld te verdienen voor je op een rijtje gezet.

Is online geld verdienen betrouwbaar?

Is online geld verdienen betrouwbaar? Steeds meer mensen proberen online geld te verdienen via het internet. Het is daarom zeer logisch om jezelf de vraag te stellen of geld verdienen online wel betrouwbaar is.

Je moet inderdaad goed oppassen waar je je voor aanmeld op het internet. Er zijn namelijk veel websites die je van alles beloven en dat je een berg geld kunt verdienen. In de praktijk is dit dan vaak niet helemaal waar en verkopen deze website juist je persoonlijke gegevens. Gelukkig hebben we hieronder enkele manieren voor je op een rijtje gezet die wel betrouwbaar zijn.

9 Verschillende manieren om online geld te verdienen

Hieronder een complete lijst met de beste manieren om online geld te verdienen. Deze lijst zal regelmatig worden aangepast / bijgewerkt zodat het ook daadwerkelijk de beste manieren blijven om online geld te verdienen zodat je niet je kostbare tijd verspilt aan allemaal onzin die je uiteindelijk geen geld opleveren.

1. YouTube kanaal

Het opzetten van een succesvol YouTube is niet iets wat je zomaar doet. Het kost dan ook echt flink wat tijd als je succes wilt hebben. Maar wanneer je eenmaal een account hebt wat goed bekeken wordt dan is het ook gelijk mogelijk om heel wat geld te verdienen.

Wij raden je aan om een account te kiezen wat content maakt waar je ook echt achter staat. Mocht je bijvoorbeeld een passie hebben voor kunst dan kun je hier een eigen kanaal over maken. Of begin een eigen gamekanaal als je het leuk vindt om je FIFA-wedstrijden met anderen te delen. Geld verdienen met YouTube is zeker niet makkelijk, al is het wel echt een van de beste manieren om flink wat bij te verdienen.

Gerelateerd: Geld verdienenen met Youtube

2. Eigen blog / website

Er zijn veel mensen die affiniteit hebben met schrijven. Mocht je ook een meester zijn van het vrije woord dan is het beginnen van een blog een leuke keuze om te maken. Een blog is een plek waar je je volgers van informerende content voorziet over een bepaald onderwerp.

Het leuke is dat dit echt van alles kunt zijn. Mocht je bijvoorbeeld een fan zijn van make-up dan kun je een blog schrijven voor dames die tips en tricks willen leren. Je verdient geld met het bloggen door na verloop van tijd advertenties te plaatsen op de site. Van belang is wel dat je de juiste balans zoekt tussen reclame en tekst. Te veel advertenties en mensen haken af, te weinig en je kunt niets verdienen aan je eigen blog.

Gerelateerd: Geld verdienen met je eigen website

affiliate marketing revolutie
Affiliate marketing revolutie

Beginnen met affiliate marketing? Dan is Affiliate Marketing Revolutie precies wat je zoekt. In deze cursus verteld Jacko Mijaard hoe je een winstgevende affiliate website maakt van begin tot einde.

3. Enquêtes invullen

Waarschijnlijk heb je wel eens van online-enquêtes gehoord. Door online-enquêtes in te vullen is het mogelijk om op een eenvoudige manier wat bij te verdienen op wekelijkse of maandelijkse basis. Dit is niet een optie die je echt rijk zal maken, maar het kan zomaar eens een paar tientjes in de maand schelen.

Over het algemeen krijg je zo’n 5 euro per online-enquête die je invult. Vaak ben je hier tussen de 15 en 30 minuten mee bezig. Van belang is wel om altijd te kiezen voor een betrouwbare site. Dit doe je door je even in te lezen in de verhalen van anderen die ook online-enquêtes invullen. Zo krijg je bijvoorbeeld een beter beeld over hoe de betalingen allemaal verlopen via de site.

Gerelateerd: Geld verdienenen met enquetes

4. Social media

Geld verdienen met social media, je hebt er vast al eens van gehoord. Tegenwoordig hebben we veel populaire platformen waar je ook geld mee kunt verdienen. Je kunt bijvoorbeeld geld verdienen met Tiktok door influencer te worden. Maar je kunt ook geld verdienen met instagram door content op je profiel te plaatsen waar je een merk of product promoot.

Bekijk hier nog meer over geld verdienen met social media

5. Spelletjes spelen

Online geld verdienen met spelletjes is waarschijnlijk een van de leukste manieren om geld te verdienen op het internet. Tegenwoordig zijn er veel manieren om geld te verdienen door spelletjes te spelen, dit kan meestal via de computer, maar tegenwoordig ook via je mobiel in vorm van een app.

Wil je weten welke manieren er allemaal zijn om online geld ter verdienen met spelletjes? Lees dan verder in onderstaand artikel en we vertellen je er graag meer over!

Gerelateerd: Geld verdienen met spelletjes

4. Online onderzoeken

Net als het invullen van enquêtes is het ook mogelijk om mee te doen aan online onderzoeken. Dit zijn vooral onderzoeken die zien op het testen van een website of product. Kiezen voor deze optie zal enkele voordelen met zich meebrengen.

Op de eerste plaats krijg je vaak gratis spullen die je kunt gaan testen. Hier kun je bijvoorbeeld denken aan een nieuwe make-up of een nieuw luchtje. Het andere voordeel is dat je ook nog eens een financiële vergoeding krijgt voor je hulp.

Hoeveel je kunt krijgen hangt volledig af van het bedrijf wat de onderzoeken organiseert. Het makkelijkste is om gewoon zelf even een kijkje te nemen op internet. Hiermee krijg je een volledig beeld van wat er mogelijk is.

5. Mysterie shopper

Als je een die hard shopper bent, is mysterie shopper worden een leuke manier om wat extra geld te verdienen. Bedrijven en marktonderzoeksbureaus huren mysterie shoppers in om op specifieke plaatsen te winkelen en verslag uit te brengen over hun consumentenervaring.

Het is een manier om de klantenservice en de kwaliteit van de winkel te controleren zonder dat de werknemers weten dat ze worden onderzocht. Hoewel deze optie niet volledig online is, kun je ook aan de slag gaan als een mysterie shopper op afstand.

Bij deze banen wordt bijvoorbeeld de kwaliteit in callcenters getest of wordt een online winkelervaring beoordeeld. In andere gevallen krijg je spullen thuis die je moet testen. Het spreekt voor zich dat je deze spullen vervolgens mag houden na het testen.

6. Eigen webshop

Zit ondernemen in je bloed dan is E-commerce ook een goede optie om voor te kiezen. E-commerce is in feite iedere vorm van online verkopen. Om een succesvolle E-commerce winkel op te zetten, moet je een fysiek product creëren en verkopen aan een specifiek publiek.

Je kunt ook goedkope producten kopen van een overzeese fabrikant en deze verkopen tegen een hogere prijs. De eerste optie kan een beetje riskant zijn, maar het heeft ook gelijk een hogere opbrengst. De tweede optie is minder riskant, maar je moet eerst een product vinden dat al populair is.

De makkelijkste manier om dit te doen is door eens te kijken op de website van Ali Express. Door de populaire producten in te kopen en deze later weer te verkopen ben je in staat om een mooie marge binnen te halen.

7. Schrijf een E-book

Het schrijven van een E-book is een goede tip voor iedereen die snel kan typen en die passief inkomen wilt verdienen na verloop van tijd. Als je toch al van plan bent om en boek uit te geven dan hoef je niet meer naar een uitgeverij te gaan.

Door het internet is zelf uitgeven namelijk een valide optie geworden. Iedereen die dit leest  kan een boek uitgeven en het is mogelijk om er je brood mee te verdienen. De toetredingsdrempel is relatief laag waardoor je dus wel wat concurrentie hebt.

Om boven de massa uit te steken is het dan ook echt belangrijk om de focus te leggen op kwaliteit. Mocht je nu echt niet kunnen schrijven, maar heb je wel een goed idee voor een onderwerp dan kun je altijd nog een schrijver inhuren die het harde werk voor je doet.

Gerelateerd: Geld verdienen met eBooks schrijven en verkopen

8. Begin met voice overs

Mensen met een zwoele stem kunnen aan de slag met het doen van voice overs. Voice-overwerk is een prima manier om snel online geld te verdienen. De meeste voice-overjobs zijn op projectbasis. Dit houdt in dat een langdurig contract niet meer nodig is.

Bovendien zijn bedrijven altijd op zoek naar nieuw voice-overtalent. Het inkomen dat je verdient met voice-overprojecten hangt af van je ervaring, het soort project en de lengte van het script. Een van de eenvoudigste manieren om aan de slag te gaan, is door een profiel aan te maken op Upwork.

Hier kun je namelijk eenvoudig reageren op een groot aantal vacatures waarin wordt gezocht naar voice-overtalent. Je kunt je ook aanmelden bij sites als Voices of ACX, zij brengen voice-over freelancers in contact met klanten.

9. Verkoop domeinnamen

De laatste optie is om je geld te verdienen met de handel in domeinnamen. In sommige gevallen gaat een domeinnaam voor een paar miljoen over op een ander bedrijf. Dit is natuurlijk alleen bij een zeer uitzonderlijke situatie het geval, maar vaak ben je wel in staat om een paar honderd euro te verdienen als je een solide domeinnaam vindt die te koop staat.

Verwacht niet dat je de eerste maanden winst zult maken, het kan namelijk veel tijd kosten om een portfolio van domeinen op te bouwen. Hoeveel winst je maakt, hangt af van hoeveel werk je bereid bent erin te steken.

Het kopen van domeinnamen houdt in dat je moet proberen te voorspellen wat er over een paar maanden of jaren populair zal zijn. Een andere optie is om enkele domeinen te kopen die al in de belangstelling staan, in de hoop dat hun waarde zal stijgen. Hier kun je via Google nog veel meer handige informatie over vinden.

De site over online geld verdienen

De manieren om online geld te verdienen die we in dit artikel hebben laten zien zijn natuurlijk niet limitatief. Zo zijn er nog veel meer manieren die je kunt doen als je flink wat geld wilt sparen. Over het algemeen is het belangrijk om out of the box te durven denken en om een beetje creatief te zijn.

Wil je nu nog veel meer te weten komen over makkelijk geld verdienen dan kan dit. Hier op de site hebben we namelijk talloze andere artikelen geschreven die je nog veel meer laten zien over de manieren waar je voor kunt kiezen als je graag veel geld wilt verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *