swagbucks

Swagbucks Review 2024: De Beste en Slechtste Features

Toen ik voor het eerst van Swagbucks hoorde, was ik sceptisch.

Maar ik ben nu al vijf jaar gebruiker en ik kan met zekerheid zeggen dat Swagbucks geen oplichterij is. Sterker nog, het is een van de populairste online beloning websites.

Als je op zoek bent naar een makkelijke en zelfs leuke manier om elke maand wat extra geld te verdienen, dan zijn hier de beste manieren om geld te verdienen met Swagbucks (en welke delen van het platform waarschijnlijk niet je tijd waard zijn).

Wat is Swagbucks?

Swagbucks is een beloningsplatform waar gebruikers enquêtes kunnen invullen, video's kunnen bekijken en andere korte taken kunnen uitvoeren om Swagbucks, afgekort als SB's, te verdienen.

Een SB is ongeveer gelijk aan €0.01, maar de omrekeningskoers verandert afhankelijk van de uitbetalingsoptie die je kiest. je kunt je SBs inwisselen voor PayPal geld of cadeaubonnen voor plaatsen zoals Amazon, Walmart, of Target. Of je kunt je verdiensten doneren aan goede doelen zoals het Amerikaanse Rode Kruis en Unicef.

Swagbucks is een dochtermerk van het mediabedrijf Prodege, LLC samen met drie vergelijkbare sites: MyPoints, ShopAtHome, en InboxDollars. Sinds de start in 2010 heeft Swagbucks meer dan 20 miljoen gebruikers en meer dan €556 miljoen aan cash en gratis cadeaubonnen uitgekeerd. De reputatie van Swagbucks is zeer bekend in de online wereld. Ze hebben aandacht gekregen in publicaties zoals Reader's Digest, Cosmopolitan, en je.S. News & World Report.

Is Swagbucks betrouwbaar?

Swagbucks is een betrouwbaar bedrijf dat echt geld uitbetaalt. De site heeft een 4,3-sterren rating op Trustpilot met meer dan 21.000 beoordelingen.

Het moederbedrijf van Swagbucks, Prodege, LLC, heeft momenteel een B-rating bij de BBB. Er zijn een paar honderd klachten op het profiel van Prodege, maar er zijn nul onbeantwoorde of onopgeloste kwesties.

Ik heb Swagbucks zelf gebruikt (zoals je in de rest van deze recensie zult zien) en heb uitbetalingen ontvangen in de vorm van Amazon gift cards. Dus ik kan bevestigen dat Swagbucks inderdaad een legitiem bedrijf is.

Meld je direct aan voor een gratis beloning!

7 manieren om Swagbucks beloningen te verdienen

U kunt SBs op zeven verschillende manieren verdienen. Swagbucks noemt ze als volgt:

 1. Beantwoorden van vragen (enquêtes afnemen)
 2. Online winkelen (cashback)
 3. Recepten (stuur ze je papieren of e-recepten)
 4. Aanmelden voor gratis samples en aanbiedingen
 5. Bekijken van korte video's
 6. Gebruik maken van de Swagbucks zoekmachine
 7. Spelletjes spelen (computer en telefoon spelletjes)

Ik heb alle zeven manieren om met Swagbucks te verdienen geprobeerd en getest. Hier is een overzicht van elk, mijn ervaring, wat ik denk dat de moeite waard is en wat je misschien wilt vermijden.

Beantwoorden van vragen (het invullen van Swagbucks enquêtes)

Een van de populairdere manieren om geld te verdienen op de site is door Swagbucks enquêtes in te vullen.

Grote merken vertrouwen op bedrijven zoals Swagbucks om feedback van consumenten te krijgen. Wanneer je een enquête invult, betalen deze bedrijven Swagbucks voor je antwoorden, en Swagbucks geeft een deel van hun verdiensten aan je door.

Wanneer je je voor het eerst aanmeldt voor Swagbucks, vul je een demografisch profiel in met zaken als je leeftijd, inkomen en interesses. Swagbucks gebruikt deze informatie om je te koppelen aan onderzoeken(enquetes) die goed bij je passen.

je moet nog steeds kwalificatie vragen beantwoorden om aan sommige onderzoeken mee te kunnen doen, en er is een kans dat je gediskwalificeerd wordt. Als dat gebeurt, kan het zijn dat je een kleine beloning of helemaal geen punten krijgt.

Elke dag kun je enquêtes vinden in je account. Hoe nauwkeuriger en vollediger je profiel, hoe beter de enquêtes zullen overeenkomen, wat betekent dat je minder tijd kwijt bent aan het beantwoorden van vragen om vervolgens gediskwalificeerd kan worden.

Swagbucks biedt vier hoofdonderzoek opties:

 1. Gouden enquêtes
 2. Peanut Lab enquêtes
 3. Eigen enquête profiel
 4. Dagelijkse enquêtes

Gouden enquêtes

Swagbucks Gouden enquetes
Dit zijn de best betalende onderzoeken die Swagbucks aanbiedt. Ze variëren in uitbetaling van 20 tot 500+ SBs en het invullen duurt tussen de 5 en 45 minuten, gebaseerd op de Swagbucks' tijd inschatting.

Peanut lab Onderzoek

Deze sectie bevat aanbiedingen om punten te verdienen voor het doneren aan goede doelen, het aanmelden voor gratis monsters, en het kopen van nieuwe producten en diensten. Swagbucks beschrijft Peanut Lab Surveys als een manier om "SB te krijgen door in zee te gaan met merken en adverteerders".

De "geen kosten" aanbiedingen vereisen dat je je informatie aan partnerbedrijven geeft, je aanmeldt voor monsters en/of een vragenlijst invult voordat je je SB's ontvangt.

Swagbucks Pinda Lab Enquêtes

Uw enquêteprofiel en dagelijkse peiling. De dagelijkse peiling wordt elke dag vernieuwd. Het is 1 vraag ter waarde van 1 SB. Niet veel, maar een gemakkelijk punt voor weinig moeite.

Je enquêteprofiel staat op dezelfde pagina als de gouden enquêtes.

Swagbucks Dagelijkse Enquête Profiel Vragen

Je krijgt 2 SB's voor elke 10 vragen die je beantwoordt. Dat klinkt misschien niet als veel, maar de vragen zijn kort en meerkeuze, dus ze gaan vrij snel voorbij.

Persoonlijke beoordeling:

Een ding dat ik waardeerde aan het invullen van enquêtes met Swagbucks is dat de punten direct op je account worden bijgeschreven. Zodra je een poll, Gold onderzoek, 10 profielvragen, etc. hebt voltooid, worden je punten in de rechterbovenhoek van je account vernieuwd met je nieuwe saldo.

Sommige van de Gouden Enquêtes nemen even de tijd om te voltooien. Een die ik deed duurde ongeveer 30 minuten, en ik verdiende 137 SBs. Aangezien de punten niet een directe 1-op-1 dollar conversie zijn (het hangt af van de beloning waar je je punten voor inwisselt), is het moeilijk om je uurtarief te weten. Maar ervan uitgaande dat ik een beloning koos waarbij 1 SB gelijk is aan €0.01, zou deze enquête een uitbetaling hebben gehad van ~€2.74 per uur.

Swagbucks Gouden Enquête Verdiensten
Enquêtes zijn niet de best betaalde nevenactiviteit, maar dat is op gelijke voet, zo niet een beetje boven het gemiddelde, voor andere enquêtesites die ik heb getest.

Afgezien van de gouden enquêtes, vond ik het erg leuk om de vragen van Je enquêteprofiel te beantwoorden. Voor het grootste deel gaat het om eenvoudige demografische informatie. En ze gaan snel voorbij, dus het is makkelijk om door te blijven scrollen en punten te verdienen.

De "enquêtes" van Peanut Lab kwamen een beetje spamachtig op mij over. je wordt naar een andere site geleid om de aanbiedingen te voltooien, dus het is niet direct op Swagbucks. Ik begon me in te schrijven voor een Seventh Generation sample, maar het inschrijfproces was verwarrend, en er was geen duidelijk einde.

Het bleef maar naar verschillende aanbiedingen gaan en om meer informatie vragen. Op een gegeven moment realiseerde ik me dat in de kleine lettertjes op een vraag stond: "Ik begrijp dat het hieronder toestemmen om oproepen te ontvangen niet noodzakelijk is om mijn monsters te ontvangen." Maar als je dat gedeelte niet leest, zou je denken dat je moet instemmen om verder te gaan. Ik vond het misleidend.

Ik heb een paar rondes gedaan voor verschillende soorten monsters en uiteindelijk besloten dat het voor mij niet de moeite waard was. Je moet de hele vragenlijst invullen en aan het eind een aanbod accepteren om je beloningen te krijgen, dus ik heb geen SB's ontvangen voor Peanut Lab enquêtes.

Gouden enquêtes, dagelijkse polls en enquête profiel vragen: de moeite waard.

Peanut Lab enquêtes: verspil je tijd niet.

Gerelateerd: Geld verdienen met online enquetes

Online winkelen / shoppen (ontvang cashback)

Swagbucks shopping werkt zoals Rakuten (vroeger bekend als Ebates). Wanneer je winkelt via een van hun links, ontvangt Swagbucks een kleine commissie. Zij geven een deel van die commissie aan je door als cashback.

Bijvoorbeeld, een 5% cash-back deal op Amazon betekent dat je 5 SB krijgt voor elke €1 die je uitgeeft wanneer je iets koopt via een Swagbucks link.

Swagbucks biedt een breed scala van retailers om uit te kiezen, waaronder Amazon, Athleta, Lowe's, Banana Republic, en reissites zoals Priceline en Hotels.com.

Swagbucks Geld Terug (cashback)
De Swagbucks shopping pagina biedt ook coupons aan voor lokale deals via Groupon. Wanneer je een deal vindt die je bevalt, klikt je op de link die je naar de site van het bedrijf leidt waar je je shopping trip kunt voltooien.

Soms biedt Swagbucks multiplier deals voor specifieke retailers. Dus als een winkel normaal 1% cashback biedt, maar een 10x deal heeft, ontvang je 10% cashback, of 10 SB, voor elke €1 die je uitgeeft. Er zijn geen codes nodig voor de multiplier deal.

Het kan 30 dagen of langer duren voordat je Swagbucks punten op je account verschijnen, afhankelijk van de winkelier.

Persoonlijke beoordeling:

Swagbucks Shopping is vrij ongecompliceerd. Maar niet alle aanbiedingen zijn zoals het lijkt.

Ik heb bijvoorbeeld op Amazon geklikt omdat ik dacht dat ik een boek zou kopen en wat cashback zou krijgen. Maar de "tot 4% cashback" waarnaar ze verwijzen op de kaart is alleen voor de aankoop van Amazon-apparaten zoals een Kindle of Echo. Ik was teleurgesteld om te beseffen dat ik geen punten kon krijgen voor iets dat ik op Amazon wilde kopen.

Maar andere aanbiedingen, zoals Banana Republic, bieden een vast bedrag van cashback maakt niet uit wat je koopt. De beste manier om punten te verdienen met Swagbucks Shopping is door de SwagButton extensie aan je browser toe te voegen en zoals gewoonlijk te winkelen. Elke keer als Swagbucks een beloning aanbiedt voor een site waar je aan het winkelen bent, zult je een melding zien om de deal te "activeren".

Het is zeer vergelijkbaar met Honey, Rakuten, Capital One Shopping, en andere cashback apps. Ik heb ze allemaal geïnstalleerd op mijn Chrome-browser. Telkens wanneer ik aan het winkelen ben, gebruik ik de extensie die de beste deal biedt voor de site waar ik ben.

Naar mijn mening is het zeker de moeite waard om de SwagButton (en andere cashback shopping extensies) te installeren om er zeker van te zijn dat je altijd de beste deal krijgt wanneer je online winkelt.

Magic Receipts (stuur ze je papieren of e-recepten)

Magic Receipts is vergelijkbaar met Ibotta en andere cash-back boodschappen apps.

Wanneer je iets vindt dat je bevalt, voegt je het toe aan je lijst op Swagbucks en koopt je het bij een deelnemende winkel zoals Walmart, Target, of Kroger. Upload vervolgens je ontvangstbewijs om SBs te krijgen.

Swagbucks Magische Ontvangsten
Elk item is een ander aantal SBs waard. Sommige zijn 2 SBs (voor uien, appels, etc.) en anderen kunnen wel 3,000 SBs waard zijn (tequila, schoonmaakmiddelen, etc.). Sommige items zijn ook merkspecifiek of vereisen winkelen in de winkel.

Zorg ervoor dat je op elke aanbieding klikt en lees de "kleine lettertjes" voor alle vereisten. Veel aanbiedingen vereisen dat je een minimumbedrag koopt om je punten te ontvangen.

Nadat je heeft gewinkeld, kunt je naar je boodschappenlijstje in Swagbucks gaan om je bonnetje in te dienen. Swagbucks zal je vragen waar je heeft gewinkeld en welke artikelen je heeft gekocht. Upload een foto van je kassabon en Swagbucks zal deze scannen en je account crediteren.

Reviewer's take: Ik vind de Magic Receipts functie van Swagbucks erg cool. Het is een nieuwe toevoeging aan het platform, dus ik had het tot voor kort nog nooit gebruikt.

Wat ik geleerd heb nadat ik het een paar keer gebruikt heb, is dat je goed moet opletten welke winkels welke aanbiedingen toestaan. Ik heb een aantal artikelen die ik nodig had of wilde hebben op mijn lijstje gezet, ben naar Kroger gegaan (waar ik het grootste deel van mijn boodschappen doe) en heb ze allemaal gekocht.

Het was niet totdat ik terugkwam en uploadde mijn ontvangstbewijs dat ik me realiseerde niet alle van de items die ik koos waren beschikbaar bij Kroger. Dus kreeg ik niet de punten die ik verwachtte voor alles op mijn lijst.

Toegegeven, dit was mijn fout, niet die van Swagbucks. Maar het heeft me wel geleerd om alle details van een aanbieding te lezen voordat ik de aankoop doe.

Het uploaden van mijn bonnetje was makkelijk. Ik deed het op mijn laptop, maar je kunt het ook vanuit de Swagbucks app doen. Ik dacht dat het een paar dagen zou duren voordat ik de punten zou krijgen, maar ze werden meteen op mijn account bijgeschreven, wat een leuke verrassing was.

Swagbucks gaf me 100 SBs voor het kopen van een willekeurig merk eieren.

Swagbucks activiteit met ontvangstbewijs
Magic Receipts is voor de meeste mensen waarschijnlijk het proberen waard. Als je één plaats hebt waar je normaal winkelt en niet de hele stad door wilt rennen voor deals, klik dan op de winkel waar je normaal winkelt om te zien welke deals daar beschikbaar zijn. Dat is wat ik van plan ben te doen in de toekomst.

Discover (meld je aan voor gratis producten en deals)

Met Swagbucks Discover kunt je SB verdienen door je aan te melden voor producttesten, donaties aan goede doelen, het downloaden van mobiele apps en meer.

De aanbiedingen in deze sectie zijn vergelijkbaar met de Peanut Lab onderzoeken. Er is zelfs een link onder de sectie "Aanbiedingen van onze vertrouwde partners" die naar Peanut Lab gaat.

In een notendop, het zijn allemaal aanbiedingen van bedrijven die met Swagbucks samenwerken. Voor sommige moet je een betaling of storting doen, voor anderen hoeft je zich alleen maar aan te melden.

Veel van deze aanbiedingen hebben een langere wachttijd. Terwijl enquêtes en cashback aanbiedingen binnen enkele dagen of zelfs onmiddellijk op je account verschijnen, kan het een maand of langer duren voordat de Discover aanbiedingen verschijnen.

Niet alle aanbiedingen zijn dat hoge waarde, maar je kunt sorteren en filteren om te vinden degenen die het meest zinvol voor je situatie maken. Als je wilt punten verdienen zonder geld te besteden, bent je waarschijnlijk beter af bladeren door de gratis aanbiedingen sectie.

Swagbucks Ontdekken
Als je geïnteresseerd bent in het ontdekken van nieuwe merken en het verdienen van de hoogste beloningen, zul je de aanbevolen aanbiedingen en aanmeldingen moeten bekijken.

Reviewer's take: Ik heb geen van deze geprobeerd omdat, zoals ik al zei, ze grotendeels vergelijkbaar zijn met de aanbiedingen van Peanut Lab. Ook al was er niets dat me interesseerde om te tekenen of voor te betalen, misschien is het er wel voor jou.

Bijvoorbeeld, sommige van de opties in mijn account waren aan te melden voor Stash (investeren app), Charlie (een geld management app), en Home Chef maaltijd kits.

Zorg ervoor dat je klikt op de aanbiedingen die je geïnteresseerd bent in en lees de "Top 3 dingen om te weten" sectie. Het meestal vertelt je hoe lang het zal duren om te ontvangen van je punten, of je moet betalen voor iets, en andere handige details om je te helpen beslissen of het is de moeite waard of niet.

Ik denk dat sommige van de aanbiedingen hier kan de moeite waard zijn, afhankelijk van de persoon. Zoals een aanbod om Disney +, Hulu, en ESPN voor € 13,99 per maand te krijgen. Ik heb alle streaming abonnementen die ik nodig heb, maar voor nieuwe Disney + gebruikers die willen proberen deze diensten, het kan een goede deal zijn.

Korte video's bekijken op Swagbucks

Met Swagbucks Watch kunt je kiezen uit meer dan 10 videocategorieën, waaronder entertainment, mode, gezondheid, eten en reizen. Elke categorie is meestal 1 of 2 SBs waard.

Swagbucks geld verdienen met video's kijken
Wanneer je op een categorie klikt, opent zich een nieuw tabblad in je browser. Afspeellijsten bestaan meestal uit drie video's. Maar je hoeft niet de hele video te bekijken om naar de volgende te gaan.

Elke video heeft een timer van 30 tot 60 seconden. je kunt het zien lopen op je browser tabblad. Als de timer afgelopen is, kunt je naar de volgende video gaan.

Als je terugklikt naar het tabblad met de timer, zal de timer pauzeren. Maar als je op een ander tabblad klikt, gaat hij gewoon door, wat betekent dat je punten kunt verdienen door video's te bekijken met Swagbucks terwijl je met andere dingen bezig bent.

Reviewer's mening: Punten verdienen met Swagbucks Watch was makkelijk voor mij, maar het was niet zo passief als ik dacht dat het zou zijn.

Terwijl je weg kunt klikken naar een ander tabblad en aan andere dingen kunt werken, moet je nog steeds elke minuut of zo terugkeren naar het timer tabblad om de volgende video te starten.

Dat kan een gedoe zijn als je je op andere dingen probeert te concentreren.

En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat elke afspeellijst met drie of meer video's maar één of twee SB's waard is. Video's bekijken is een weinig inspannende manier om punten te verdienen, en het is goed als je nieuwe inhoud wilt ontdekken of nieuws wilt bijpraten dat je misschien hebt gemist. Anders kunt je het waarschijnlijk beter bij de gouden enquêtes en de profielvragen houden.

Swagbucks geld verdienen met de zoekmachine

Deze tool beloont je voor het zoeken op het web met de Swagbucks zoekfunctie. je kunt direct vanuit je Swagbucks account zoeken of de Swagbucks Search Chrome extensie installeren om de site je standaard zoekmachine te maken.

Swagbucks Zoekmachine
Het platform beloont punten willekeurig. Ik heb wat tijd doorgebracht met het gebruik van de Swagbucks zoekmachine (die wordt aangedreven door Yahoo), en ik heb geen punten verdiend voor mijn 10-20 zoekopdrachten. Maar hier is wat ik heb geleerd van Reddit gebruikers die hebben verdiend met Swagbucks Zoeken:

Swagbucks zal je op de hoogte stellen wanneer je een "Zoek win" krijgt en je vertellen hoeveel punten je hebt verdiend.

Je moet een Captcha invullen om te bewijzen dat je geen robot bent.
Beloningen variëren van ~5 tot 25+ SBs voor een winnende zoekopdracht.

Swagbucks review: Het is niet de moeite waard je om je tijd bij te houden met de zoekfunctie van Swagbucks

Beschouw deze als een mooie bonus bovenop de punten die je verdient met enquêtes of winkelen.

Om je punten met Search te maximaliseren, stel Swagbucks in als je standaard zoekmachine. (Swagbucks laat je hier zien hoe.) Ik gebruik Google's zoekmachine en SEO tools voor mijn werk, dus ik kan persoonlijk niet van zoekmachine wisselen. Maar als je momenteel Yahoo als je standaard zoekmachine gebruikt, dan zal er niet veel veranderen.

Spelen (computer en telefoon spelletjes)

Swagbucks biedt drie hoofdmanieren om met spelletjes te verdienen:

 • In-app aankopen doen
 • Bereik een minimum niveau binnen een bepaald tijdsbestek
 • Online spelen en willekeurig winnen

Swagbucks biedt ook een aantal populaire spellen waaronder Bejeweled, Solitaire, Bingo, Angry Birds Champions, en Slots. Voor deze spellen kunt je punten verdienen voor elke dollar die je uitgeeft aan in-app aankopen.

Dit gedeelte is vrij rechttoe rechtaan. Als je een spel vindt dat je interesseert, lees dan de vereisten zodat je weet wat je moet doen om de punten te ontvangen.

Reviewer's take: Ik waardeer hoe transparant Swagbucks is over wat er nodig is om punten te verdienen met de aanbiedingen. je kunt op de kaart voor elke aanbieding klikken om de vereisten te lezen, zoals of je moet betalen of een bepaald niveau moet bereiken om je SBs te verdienen.

Ik wou dat er meer gratis online opties om uit te kiezen. Er waren er maar drie in mijn account, en elk had een maximum limiet van 10 SBs.

Swagbucks gratis spelletjes
Het is ook niet duidelijk wanneer de gratis spelletjes uitbetalen. Ik speelde Pyramid Solitaire en won (met wat ik dacht dat een fatsoenlijke score was) en kreeg geen SBs.

Swagbucks Solitaire geen punten
Maar toen speelde ik weer, verloor, en werd beloond met 2 SBs. Dus je beloningen lijken niet gebonden te zijn aan je prestaties in het spel.

Swagbucks mobiele spelvereisten
Als je de tijd heeft en graag nieuwe spelletjes op je telefoon ontdekt en speelt, kan dit een leuke manier zijn om met Swagbucks te verdienen. Voor sommigen de tijd waard, maar voor anderen niet.

Hoeveel kunt je verdienen met Swagbucks?

je zult niet rijk worden of zelfs maar in de buurt komen van een full-time inkomen met Swagbucks. Het bedrijf is daar duidelijk over.

Ik heb in ongeveer drie dagen 256 SB's verdiend met het invullen van een enkele enquête, het uploaden van een bon en het uitproberen van de Play en Watch functies. (Niet alle 256 punten worden hieronder getoond omdat ze niet op het scherm pasten).

Swagbucks Totale Verdiensten
Houd in gedachten dat SBs niet altijd €0.01 per stuk waard zijn. Hoe hoger de beloning waar je voor uitbetaald, hoe meer elke SB waard is. Bijvoorbeeld, een €1 Amazon gift card kost 140 SBs, maar je kunt een €5 Amazon gift card krijgen voor 500 SBs.

Als je de site regelmatig gebruikt en gebruik maakt van de aanbiedingen die het meeste opleveren, zoals cashback shoppen, Gold-onderzoeken en Discover-aanbiedingen, dan kunt je redelijkerwijs verwachten €10 tot €30 per maand aan Swagbucks te verdienen, of zelfs meer als je gebruik maakt van verwijzingen, bonuspunten en de mobiele apps van Swagbucks.

Verdien punten voor het doorverwijzen van vrienden
Wanneer je zich aanmeldt voor Swagbucks, krijgt je een unieke verwijzingscode. Als je de site met plezier gebruikt, stuur je code dan naar vrienden of familieleden waarvan je denkt dat zij er ook baat bij hebben.

Wanneer zij zich aanmelden en de site gaan gebruiken, krijgt je 300 SB's wanneer je doorverwezen persoon 300 punten of meer verdient binnen de eerste 30 dagen. Plus, je verdient 10% van hun levenslange verdiensten zolang hun account actief blijft.

Bijvoorbeeld, als je collega zich registreert met behulp van je doorverwijslink en 1.000 SB's verdient in een dag, krijgt je 100 bijgeschreven op je account. Het is een van de eenvoudigere, meer passieve manieren om SBs te verzamelen.

Op dit moment biedt Swagbucks ook een bonus van 100 punten aan wanneer iemand die je doorverwijst de SwagButton op zijn laptop of desktop toevoegt.

Verdien bonuspunten voor dagelijkse doelen en streaks
Swagbucks geeft je een aangepast dagelijks verdien doel gebaseerd op je eerdere verdien geschiedenis.

Telkens wanneer je je dagelijkse doel bereikt (de mijne is 30, zoals je hieronder kunt zien), krijgt je bonus SBs. je kunt ook bonuspunten krijgen door items van je dagelijkse takenlijst af te vinken en verdienstreaks op te bouwen.

Een 7-daagse streak waarin je je dagelijkse doel haalt levert je 25 extra SBs op.

Swagbucks bonussen en streaks
U zult niet direct bonuspunten op je account zien. Swagbucks kent bonussen toe op de 5e van elke maand, dus je ontvangt een melding wanneer ze beschikbaar zijn.

Swagbucks mobiele apps
Swagbucks biedt zeven verschillende mobiele apps aan. Elk van deze apps stelt je in staat om verschillende soorten taken voor SBs te voltooien:

 • Swagbucks Mobile (iOS en Android): Winkelen, enquêtes beantwoorden en video's bekijken
 • Swagbucks Live (iOS en Android): Spelshow-app
 • Swagbucks Watch (alleen Android): Video's bekijken
 • Swagbucks Beantwoorden (iOS en Android): Enquêtes invullen
 • MovieCli.ps (alleen Android): Bekijk filmclips en trailers
 • Sportly (alleen Android): Bekijk video's over je favoriete sporten
 • EntertaiNow (alleen Android): Video's bekijken

De populairste lijkt Swagbucks Mobile te zijn, die ook de meest uitgebreide is. Het heeft 4,0 sterren in de Google Play store en 4,4 in de Apple store met meer dan 40.000 beoordelingen op elk.

Alternatieven voor Swagbucks

Swagbucks is niet de enige beloningssite in zijn soort. Als je Swagbucks graag gebruikt, zijn hier een paar andere sites om te bekijken.

InboxDollars. InboxDollars werkt net als Swagbucks in die zin dat gebruikers enquêtes invullen, advertenties bekijken en cash-back aanbiedingen inwisselen. Net als Swagbucks moet je zich kwalificeren voor onderzoeken voordat je ze kunt invullen.

Merkonderzoeken. In tegenstelling tot Swagbucks, richt deze site zich alleen op enquêtes. Echter, hun Branded Elite programma geeft je de mogelijkheid om je verdiensten te verhogen door het invullen van meerdere opeenvolgende onderzoeken. Naarmate je meer verdient, krijgt je de kans om extra punten te winnen. Bij 500 punten, kunt je uitbetalen via directe storting of PayPal of inwisselen van je verdiensten voor cadeaubonnen aan je favoriete retailers.

Survey Junkie. Survey Junkie is een andere site die gebruikers betaalt om enquêtes in te vullen. Net als Swagbucks kunnen gebruikers een app of webbrowser downloaden en zich registreren voor e-mailmeldingen over enquêtemogelijkheden. In tegenstelling tot Swagbucks kunnen gebruikers echter alleen geld verdienen met enquêtes, focusgroepen en het testen van producten. Er zijn geen shopping portals of zoekmachines, en gebruikers moeten hun beloningen inwisselen in stappen van €5.

Ibotta. Ibotta is een korting app waarmee gebruikers cashback aanbiedingen bij kruidenierswinkels, drogisterijen en andere retailers kunnen inwisselen. Soms moet je een advertentie bekijken of een korte enquête invullen voordat je een aanbieding kunt inwisselen.

Swagbucks Review samengevat
Het is moeilijk om een Swagbucks review echt goed te doen. Er zijn zoveel opties om punten te verdienen met Swagbucks dat het bijna overweldigend is.

Mijn persoonlijke favoriete manieren om te verdienen met Swagbucks zijn met enquêtes, Magic Receipts, en online winkelen. De Swagbucks zoekmachine is geweldig voor het verdienen van bonuspunten, maar het is niet iets wat ik dagelijks zou doen.

De beste manier om Swagbucks te gebruiken is door te zoeken naar manieren om het in je dagelijks leven in te passen. Als je vaak online winkelt, dan kan het installeren van de SwagButton op je computer je helpen bij het innen van gemakkelijke beloningen.

Als je avonden doorbrengt met Netflix kijken terwijl je door Facebook scrolt, overweeg dan de Swagbucks app te downloaden en in die tijd enquêtevragen te beantwoorden.

Swagbucks is niet de beste manier om snel rijk te worden. Als je geïnteresseerd bent in het besparen door gebruik te maken van de cashback opties, dan kan Swagbucks een geweldig hulpmiddel zijn. Als je echter op zoek bent naar een bijverdienste met een hoog inkomen, dan kun je beter andere methoden proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *