Euroclix geld verdienen

Euroclix Review

Euroclix is een spaarprogramma website waar je clix punten kunt verdienen. Deze punten kun je vervolgens omwisselen naar euro's en laten uitbetalen op je bankrekening of omwisselen voor kortingsbonnen.

In deze Euroclix review gaan we kijken hoe je een account aanmaakt en kunt inloggen bij Euroclix. Ook gaan we de verschillende manieren van geld verdienen met Euroclix bekijken.

Dus wil je extra geld bijverdienen? Meld je dan direct aan bij Euroclix!

Wat is Euroclix?

Euroclix is een gratis website waar je je kunt aanmelden om spaarpunten(Clix) te verdienen. Deze punten kun je verdienen door:

 • Het lezen van email
 • Het anoniem deelnemen aan online onderzoeken
 • Door deelname aan acties die we via email naar je sturen (commerciële mailservice).
 • Door deelname aan SportClix of LuckyClix
 • Door te winkelen via het aanbod van aanbieders dat op de EuroClix website staat.
 • Door de EuroClix creditcard gratis aan te schaffen. Daarmee verdien je 0,5% korting op al je aankopen die je online of offline (in de winkels) uitvoert. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland.

Als je dus veel spullen online besteld is het zeker de moeite waard om dat via een spaarprogramma als Euroclix te doen, je krijgt hiervoor namelijk een cashback voor terugbetaald in Euroclix.

Euroclix aanmelden - hoe werkt dat?

Het is gelukkig zeer eenvoudig om je bij Euroclix aan te melden. Je kunt je registreren met een Google account, Facebook account of een normaal e-mailadres. Nadat je bent aangemeld bij Euroclix zijn er verschillende manieren om Clix punten te verdienen, hier gaan we later in dit artikel nog uitgebreid over verder.

Euroclix is een gratis spaarprogramma dus iedereen kan zich vrijblijven aanmelden! Hoe eerder je begint met Euroclix hoe beter. Je kunt namelijk gemakkelijk geld verdienen en besparen door je aan te melden bij Euroclix.

Euroclix
Aanmelden bij Euroclix

Ga snel naar:

euroclix.nl

Euroclix inloggen – Hoe werkt dat?

Om in te loggen bij Euroclix volg je onderstaande vier simpele stappen:

 1. Navigeer naar de website van Euroclix
 2. Klik rechtsboven om de inlogknop in de menubalk
 3. Vul je inloggegevens in van je account, of registreer voor een nieuw account.
 4. Nadat je de gegevens hebt ingevuld druk je op inloggen.
 5. Je bent nu ingelogd en kunt nu beginnen met clix punten verzamelen.

Euroclix review en ervaringen

[wp-review]

Waarom Euroclix als spaarprogramma?

Euroclix is zeer gebruiksvriendelijk in gebruik en heeft een aantal leuke manieren om geld te verdienen. Je kunt bijvoorbeeld je Euroclix saldo verhogen door e-mails te lezen, maar ook door enquetes en vragenlijsten in te vullen. We gaan straks meer vertellen over de snelste en beste manieren om clix punten te verdienen, want daar draait het natuurlijk om!

Euroclix saldo verhogen

Euroclix saldo verhogen, hoe doe je dat? Om te beginnen met het verhogen van je saldo op Euroclix dien je eerst een in te loggen op de website van Euroclix. Hierboven staat in 4 simpele stappen uitgelegd hoe je bij Euroclix kunt inloggen. Nadat je bent ingelogd zijn er meerdere manieren om je Euroclix saldo te verhogen. Je kunt bijvoorbeeld gaan shoppen bij verschillende webwinkels via een speciale link die je vind binnen het Euroclix dashboard.

Als je op de link drukt wordt je doorverwezen naar de desbetreffende webwinkel, vaak ontvang je met de speciale link ook nog eens een paar euro korting om je aankoop bij de webwinkel, dat is dus mooi meegenomen. Bij elke bestelling die je doet via de speciale kortingscode link ontvang je Clix punten. Hoe hoger de bestellen, des te meer punten je zult ontvangen.

Direct aanmelden bij Euroclix 100% gratis spaarprogramma

Is Euroclix het echt waard?

Na mijn mening is het zeker de moeite waard om je te registreren bij Euroclix. Je kunt namelijk op veel manieren punten verdienen die je kunt inwisselen voor kortingsbonnen. Deze kortingsbonnen komen goed van pas wanneer je online gaat winkelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *