Toluna

Toluna

Toluna is 's werelds grootste online marktonderzoeksbureau. Toluna werd in 1999 opgericht door een groep Europese ondernemers en wetenschappers. Toluna bestaat al meer dan 18 jaar en heeft dus veel ervaring om haar diensten te ondersteunen. Toluna wordt nu gebruikt door meer dan 50.000 klanten uit meer dan 100 landen wereldwijd.

Toluna is een van de beste enquêtesites die er zijn, omdat het een breed scala aan enquêtes biedt die betrekking hebben op zowat elk denkbaar onderwerp.

Hoe Toluna aanmelden?

Aanmelden bij Toluna? Dat is zo gedaan! Het is gelukkig zeer eenvoudig om je aan te melden. Je kunt je gratis registreren op de website, je hebt alleen een geldig e-mailadres nodig. Nadat je een account hebt aangemaakt moet je nog wel even je registratie bevestigen. Dit doe je door op de bevestigingslink te klikken die je in je e-mail hebt ontvangen. Wanneer je bent aangemeld bij Toluna, wordt je gevraagd om enquêtes in te vullen die relevant zijn voor uw interesses. Het is ook belangrijk op te merken dat ze beloningspunten bieden voor het invullen van enquêtes en geldprijzen voor sommige enquêtes.

Toluna is een gratis enquete website, dus iedereen kan zich aanmelden! Hoe eerder je begint met Toluna hoe beter. Je kunt namelijk voor leuke cadeau's sparen door zo nu en dan een aantal vragen te beantwoorden op de website.

Toluna
Geld verdienen met Toluna

Ga snel naar:

toluna.nl

Toluna aanmelden en inloggen - Hoe werkt dat?

Om geld te verdienen met Toluna, moet je je eerst aanmelden voor een account.

Aanmelden voor een Toluna account is eenvoudig en duidelijk. Je kunt een account aanmaken met uw e-mailadres of uw Facebook-profiel. Nadat je een account heeft aangemaakt, is de volgende stap het voltooien van uw profielinstellingen en het beantwoorden van een paar vragen over jezelf.

Zodra je dat hebt gedaan, kun je beginnen met het invullen van enquêtes op de website om punten te verdienen, die vervolgens worden omgezet in geld of prijzen.

Om in te loggen bij Toluna volg je onderstaande vier simpele stappen:

  1. Navigeer naar de website van Toluna
  2. Klik rechtsboven op de knop inloggen in de menubalk
  3. Vul je inloggegevens in van je account, of registreer voor een nieuw account.
  4. Nadat je de gegevens hebt ingevuld druk je op inloggen.

Is Toluna betrouwbaar?

Toluna is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat inzicht geeft in merken, producten en diensten.

Toluna bestaat al meer dan 10 jaar en is uitgegroeid tot een betrouwbaar marktonderzoeksbureau. Ze zijn ook een van de weinige bedrijven die zijn geaccrediteerd door de American Association of Public Opinion Research (AAPOR). Dit betekent dat ze voldoen aan de normen van professionele opiniepeilingsorganisaties op het gebied van enquêteontwerp, gegevensverzameling en gegevensanalyse.

Het komt zelden voor dat Toluna je beloning niet uitkeert wanneer je een enquete in hebt gevuld. Meestal wanneer dit gebeurt komt dat omdat je de enquete niet volledig naar waarheid hebt ingevuld. Dit soort gedrag kan het systeem detecteren waardoor je beloning niet wordt uitgekeerd. Voor de rest in Toluna is dus zeer betrouwbaar!

Waarom Toluna als enquete website?

Toluna is een toonaangevend marktonderzoek panel dat consumenten betaalt voor het delen van hun mening over merken en producten. Dit is de beste manier om online geld te verdienen, omdat het eenvoudig en snel is en u het vanuit het comfort van uw eigen huis kunt doen.

Toluna saldo verhogen

Toluna is een van de beste platforms om geld te verdienen. Je kunt geld verdienen door enquêtes in te vullen, peilingen te beantwoorden en producten te testen.

Zo kun je Geld verdienen met Toluna:

  • Enquêtes invullen
  • Beantwoord peilingen
  • Testen van producten
  • Verdien geld door deel te nemen aan games

Toluna geeft ook gratis geld weg. Ontvang tot $ 10,25 voor uw eerste enquête, $ 25 voor uw tweede en $ 50 voor uw derde door lid te worden van Toluna's affiliate programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *