Crypto trading bot

Crypto trading bot

De kans is groot dat je wel eens van crypto trading bots hebt gehoord. Er is namelijk een reden dat je hier op de site terecht bent gekomen. Door middel van crypto trading bots is het ook voor beginners mogelijk om aanzienlijk wat geld te verdienen aan de handel in crypto. Dit maakt het dan ook mogelijk om een mooi rendement op jaarbasis te kunnen boeken. Nu begrijpen we maar al te goed dat je niet helemaal bekend bent met de werkwijze van deze crypto trading bots. Om je hier wat meer over te laten zien hebben we in dit artikel alles wat je moet weten op een rijtje gezet!

Wat is een crypto trading bot? 

We geven je straks antwoord op de vraag wat de voordelen zijn van crypto trading bots en welke opties er op dit moment allemaal te vinden zijn. Maar voor het zover is doen we er verstandig aan om stil te staan bij de vraag wat een trading bot eigenlijk is. Je moet immers wel weten waar je gebruik van zal gaan maken. Cryptobots zijn in feite bedoeld om gegevens te analyseren gegevens. Op basis hiervan is het voor de crypto trading bots mogelijk om risico’s in te schatten en om te zien wanneer ze een soort munt moeten kopen en verkopen. Ze houden de markt in de gaten en handelen als aan bepaalde marktvoorwaarden wordt voldaan. De meeste crypto trading bots werken door verbinding te maken met een cryptocurrency exchange. Dit kan in feite gezien worden als een soort beurs, alleen dan in het bijzonder bedoeld voor de handel in een groot scala aan cryptovaluta.

geld verdienen met crypto
Gratis crypto training!

Volg de training en ontvang 3 gratis e-Books!

Volg de gratis training en leer van A-Z hoe je geld kunt verdienen op de crypto markt.

Zelfs zonder kennis, ervaring of kapitaal

Ga snel naar:

allesovercrypto.nl
eToro
eToro multi-asset belegginsplatform

eToro is een van 's werelds vooraanstaande sociale belegging netwerken en heeft tot doel een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop mensen beleggen en de financiële training van beleggers te verbeteren. eToro heeft een multi-asset beleggingsplatform gecreëerd dat is gebaseerd op sociale samenwerking en training van beleggers: een gemeenschap waar gebruikers kunnen binden, delen en leren.

Ga snel naar:

etoro.com

Nadat de bot met succes verbinding heeft gemaakt met een beurs, begint hij de markt in de gaten te houden. De crypto trading bots zullen vervolgens wachten op bepaalde gebeurtenissen of op een grote verandering in de prijs van de koers. Zodra het een gebeurtenis detecteert, zal het je een signaal sturen om actie te ondernemen. Echter, het is ook nog eens mogelijk dat de crypto trading bots zelf een goede beslissing nemen op basis van de regels die je hebt gedefinieerd. Sommige bots kunnen zelfs rekening houden met historische gegevens om meer nauwkeurige beslissingen te nemen. Het gebruik van een crypto trading bot maakt het mogelijk om de handel in cryptocurrencies te automatiseren. 

Voordelen van crypto trading bots

Nu je weet wat crypto trading bots zijn is het van belang om stil te staan bij de grootste voordelen die je kunt ondervinden bij het gebruik hiervan. We kunnen een drietal voordelen onderscheiden die van doorslaggevend belang zijn voor het maken van een keuze. Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden kan je deze voordelen hieronder allemaal op een rijtje vinden: 

Je kunt risico’s beperken

Een van de grootste voordelen is dat je in staat bent om risico’s bij het handelen te beperken. Crypto trading bots zijn uiterst nuttig om risico's te beheren. Ze kunnen de markt monitoren en trades maken zonder enige input van de handelaar. Dit houdt in feite in dat handelaren alleen maar zullen kopen of verkopen wanneer de omstandigheden gunstig zijn. Op die manier ben je in staat om de hoeveelheid slechte transacties tot een minimum te beperken en toch de winst op goede keuzes te maximaliseren. Het is belangrijk om te onthouden dat crypto trading bots geen menselijke intuïtie kunnen vervangen, wij raden je dan ook altijd aan om zelf het overzicht te houden bij het gebruik van de bots. 

Je kunt makkelijk automatiseren

Crypto trading bots bieden een manier voor handelaren om hun handel te automatiseren en dit te doen zonder dat hier iemand tussen moet komen. Deze bots zijn geprogrammeerd met algoritmen die trends in de prijzen kunnen detecteren en vervolgens deze transacties kunnen uitvoeren. De speciale en vooral geavanceerde trading bots houden zelfs rekening met nieuws en het sentiment in de sociale media om beter geïnformeerde beslissingen te kunnen nemen over waar u uw geld moet investeren. Op die manier is het mogelijk om een nog betere analyse te maken voor bij het beleggen in de markt. 

Dit betekent dat je als belegger tijd kunt investeren in andere dingen, zoals je familie of het beginnen van een andere baan, terwijl je tegelijkertijd je geld verdient met de handel in cryptocurrencies. 

Je streeft transparantie na

Het laatste voordeel is het feit dat het mogelijk is om transparantie na te streven. Dit maakt het ook voor jou mogelijk om voorrang te krijgen op de gemiddelde belegger. De informatie voor elke handel is zichtbaar en kan worden gezien door iedereen die besluit om te kijken. Dit stelt je in staat om te zien wat bots doen en hoe ze het doen, zo hou je nog veel beter het overzicht dan voorheen .Met zo veel nieuwe beleggers komen op de markt, is het belangrijk om te weten wat je precies kunt verwachten van het maken van een bepaalde transactie. Het gebruik van crypto trading bots is een uitstekende manier voor onervaren beleggers om kennis te maken met de cryptomarkt, zonder dat zij al te veel risico’s hoeven te nemen.  

Goede crypto trading bots – top 4 opties 

Het zal je niet verbazen dat er een groot aantal verschillende crypto trading bots te vinden zijn die je kunt gebruiken. Door deze grote mate van verscheidenheid is het van belang om altijd weer goed te kijken naar de aanbieder die je kiest. Gelukkig hebben we het voor jou een aanzienlijk stuk simpeler gemaakt. Hieronder vind je namelijk een top X met de beste crypto trading bots van dit moment: 

Pionex – 16 ingebouwde crypto trading bots

De eerste optie die je kunt overwegen is Pionex. Pionex is met de 16 ingebouwde trading bots een prima optie om te kiezen. Met een kleine kostenpost van 0,05% helpen de trading bots van Pionex je winst te maken door namens jou te handelen in cryptocurrency. Enkele van zijn meest populaire bots zijn de Grid Trading Bot. Hiermee kan je hoog verkopen en laag kopen. De arbitrage bot maakt gebruik van de toekomstige markt aangedreven door de broker systeem Binance om u te helpen genieten van een uitbetaling elke 8 uur. Door de grote aantal opties voor crypto trading bots is het mogelijk om de bot te kiezen die bij je past.

Kucoin - 5 unieke trading bots

De Kucoin trading bot is na mijn mening een van de beste platformen die naast het handelen in crypto munten ook nog eens 5 unieke crypto trading bots aanbied. Net als bij Pionex betaal je ook bij Kucoin een kleine fee wanneer je gebruik maakt van de trading bots. Het grootste voordeel hiervan is dat je geen abonnement hoeft af te nemen en per maand moet betalen voor een goede crypto trading bot. Je betaalt alleen een kleine fee wanneer de bot een arbitrage oftewel trade heeft uitgevoerd. Je weet dus zeker dat je nooit te veel betaald. Daarnaast is Kucoin ook een zeer snel groeiend platform die de zaken erg goed voor mekaar heeft.

Gerelateerd: Handelen met de Kucoin Trading Bot

Crypto Hopper – Traden tot op wel 9 verschillende exchanges

Dit is ook echt een goede optie om te overwegen als je op zoek bent naar een goede crypto bot. Crypto Hopper is een Cloud-based crypto trading bot die gebruik maakt van een algoritmisch geprogrammeerde trading aanpak en stelt gebruikers in staat om externe signalen te gebruiken om intelligente transacties te maken. Gebruikers kunnen het verbinden en instellen voor 9 verschillende cryptocurrency beurzen waaronder Coinbase, OKEX, KuCoin, Binance, Kraken, Huobi en nog veel meer. Een leuk feitje is dat dit één van de bots is die van Nederlandse bodem afkomstig is. Hierdoor weet je dat je kwaliteit in handen hebt. 

Crypto.com – Laatste alternatief

Tijd om stil te staan bij de laatste optie van dit lijstje. Kies je voor Crypto.com dan ben je ook weer in staat om een super goede bot te gebruiken. Crypto.com heeft zelf geen trading bots die daar worden gehost, maar je kunt wel de API van de exchange gebruiken om verbinding te maken en te handelen met bots. Je kunt deze API gebruiken als je zelf op een super simpele manier in staat wilt zijn om te beginnen het crypto handel. Om te handelen met een bot op crypto.com moet je eerst een account aanmaken op de beurs. Heb je deze geverifieerd dan kan je vervolgens een nieuwe API aankomen voor de bot met behulp van de functie API-sleutels. Hoe dit precies werkt kan je op de site allemaal terugvinden. 

Naast de bovenstaande opties zijn er natuurlijk nog veel meer crypto trading bots te vinden waar je voor kunt kiezen. Ongeacht de soort bot waarvoor je kiest is het van belang om altijd eigen onderzoek te doen. Lees je goed in als het aankomt op de risico’s en bekijk altijd even de verhalen van de andere bezoekers. Dit geeft je namelijk een goed beeld over de kwaliteit die je kunt verwachten voor bij het gebruik van de crypto trading bots. Door dit te doen voorkom je jezelf een hoop potentiële problemen. 

Zelf traden met crypto trading bots

Als het goed is heb je dankzij de informatie uit dit artikel een beter beeld gekregen over het bestaan van de speciale crypto trading bots. Dankzij het gebruik van crypto trading bots ben je in staat om op een zeer eenvoudige wijze geld te verdienen aan de handel in crypto. Nu zijn er natuurlijk nog veel meer manieren waarop je in staat bent om maandelijks een mooi zakcentje bij te verdienen. Benieuwd welke manieren dit precies zijn? Neem dan zeker even een kijkje op de rest van de site. Hier kan je nog veel meer artikelen vinden die je goed op weg kunnen helpen!

geld verdienen met crypto
Gratis crypto training!

Volg de training en ontvang 3 gratis e-Books!

Volg de gratis training en leer van A-Z hoe je geld kunt verdienen op de crypto markt.

Zelfs zonder kennis, ervaring of kapitaal

Ga snel naar:

allesovercrypto.nl
eToro
eToro multi-asset belegginsplatform

eToro is een van 's werelds vooraanstaande sociale belegging netwerken en heeft tot doel een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop mensen beleggen en de financiële training van beleggers te verbeteren. eToro heeft een multi-asset beleggingsplatform gecreëerd dat is gebaseerd op sociale samenwerking en training van beleggers: een gemeenschap waar gebruikers kunnen binden, delen en leren.

Ga snel naar:

etoro.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *