Enquêtes invullen voor geld

Enquetes invullen voor geld
Gepubliceerd: 12 maart 2022
Bijgewerkt: 14 juni, 2022

Geld verdienen met enquêtes

Enquetes invullen voor geld? Wie vind dat nu niet leuk om te doen? Geld verdienen met enquetes is een zeer goeie manier om snel wat extra geld te verdienen. Nu is het alleen wel zo dat geld verdienen nog niet zo makkelijk is. Tenminste, dit is wat je in eerste instantie zou denken. Waarom zou je anders zo hard aan het werk gaan bij je normale baan? Toch is dit niet helemaal waar. Vandaag de dag is het ook voor jou mogelijk om op een eenvoudige manier geld te verdienen via het internet. Een van de meest eenvoudige manier is door online enquêtes in te vullen. Aangezien nog niet iedereen bekend is met deze manier van werken, hebben we de best betaalde enquetes op een rijtje gezet.

Wat zijn online enquêtes – online vragenlijsten 

We zullen je straks meer laten zien over de manieren waarop je met online enquêtes je geld kunt gaan verdienen. Maar voor het zover is doen we er verstandig aan om even stil te staan bij de enquêtes zelf. Wat zijn online enquêtes namelijk vraag je je af? Zoals je wel aan de naam kunt zien zijn dit in feite niets meer dan enquêtes die je via het internet kunt doen. De enquêtes worden met name gebruikt door bedrijven om klanttevredenheid in kaart te brengen. Zo kan er bijvoorbeeld gevraagd worden naar de manier waarop je op dit moment aan je gas komt. Voor gasbedrijven zijn deze enquêtes handig om te kijken waar volgens de klant mogelijkheid bestaat tot verbetering.

Het is van belang dat je weet dat je nooit moet betalen om mee te doen met online enquêtes. Als er ooit wordt gevraagd om te betalen om mee te doen aan een site dan moet je zo snel mogelijk van de site weg. Waarschijnlijk heb je te maken met oplichters die op de loer liggen om jouw geld afhandig te maken. Betalen van een lidmaatschapsbijdrage van welke aard dan is echt een rode vlag om voor uit te kijken. Weet overigens dat je flink wat vragenlijsten moet invullen om geld te verdienen. Het kost niet alleen tijd om uw punten op te bouwen maar het kan ook tijd kosten om je beloning te ontvangen. Het kan zijn dat u dagen of weken moet wachten voordat je jouw geld op je rekening krijgt. Helaas lijkt dit een veel voorkomend probleem te zijn bij het invullen van online enquêtes.

Wat heb je nodig om geld te verdienen met online enquêtes?

Het bijzondere aan bijverdienen met online enquêtes is dat je eigenlijk niets nodig hebt, los van een e-mailadres en een computer of telefoon natuurlijk. Wij raden je aan een apart e-mailadres in te stellen voor al je accounts bij enquêtesites. Op die manier kan je je elke dag aanmelden en gemakkelijk de onderzoeken bekijken, zonder dat je persoonlijke mail overvol raakt. Ook is het handig om met een flinke regelmatig je e-mails te controleren omdat sommige enquêtes slechts één dag beschikbaar zijn.

Je kunt je overigens inschrijven voor zoveel websites als je zelf wilt. Door lid te worden van zoveel mogelijk betaalde enquêtesites beschik je altijd over enquêtes om te beantwoorden. Dit is natuurlijk een stuk handiger dan wachten tot er elke maand één of twee langskomen. Je kunt je altijd uitschrijven als de website niet aansluit bij wat je zoekt. Vaak kan je dit met een klik doen als je geluk hebt.

Best betaalde en betrouwbare websites die geld uitbetalen door enquetes in te vullen

Het zal je niet verbazen dat er heel wat websites te vinden zijn waar je terecht kunt voor het invullen van online enquêtes. Nu is het wel zo dat niet iedere site een even hoge kwaliteit service te bieden heeft. Dit is dan ook gelijk de reden dat het handig is om te kiezen voor een van de onderstaande sites. Dit zijn namelijk stuk voor stuk websites die daadwerkelijk een hoge kwaliteit service te bieden hebben voor het geld verdienen met online enquêtes.

1. Opinieland – Enquêtes invullen voor geld

Opinieland is een van de meest gekozen online enquete website die relatief veel geld oplevert. Je krijgt bij iedere enquete die je volledig invult een x aantal punten. Deze punten kun je na verloop van tijd als je er een aantal gespaard hebt omwisselen naar euro's. Hoeveel punten je verdient per enquete hangt af van de duur en aantal vragen in de vragenlijst. Je krijgt meestal de meeste punten van enquetes die het langste duren omdat hier ook meer vragen in zitten verwerkt.

Gerelateerd: Geld verdienen met Opinieland

2. Euroclix – Vragenlijsten, spaarprogramma's en nog veel meer!

Vind je het prettig om een Nederlandse site te gebruiken dan raden wij je aan om voor de website van Euroclix te gaan. Dit is een aanbieder die tenminste echt bekend staat om het feit dat zij je eerlijk betalen voor het werk wat je doet. Voor het invullen van de online enquêtes krijg je een bepaalde hoeveelheid punten. Deze punten kan je om laten zetten naar echt geld als je dit wilt. Het is echter ook mogelijk om mee te doen aan loterij voor de punten of om je punten om te zetten naar andere online beloningen. Een nadeel aan deze site is wel dat de hoeveelheid online enquêtes die je kunt doen beperkt is. Hierdoor kan je het niet voor een super lange tijd achter elkaar doen. Hou hier dan ook rekening mee bij het gebruiken.

Gerelateerd: Euroclix aanmelden en sparen stappenplan

3. GFK Panel - Geld verdienen met enquêtes invullen

Enquêtes invullen voor geld? Bij GFK Panel spaar je voor leuke cadeaubonnen! GFK Panel hoort zeker in de top 5 beste enquete websites. Als je opzoek bent naar een website waar je geld kunt verdienen met online enquetes invullen, dan ben je bij GFK panel zeker op de juiste plek. Je kunt op drie manieren punten sparen:

  • Enquêtes invullen voor geld
  • Boodschappen scannen voor punten
  • Media onderzoeken

De punten die je verdient kun je later weer inwisselen voor cadeaubonnen, doneren aan goede doelen en meedoen aan het verloten van punten en andere leuke prijzen. Wil je meer weten over hoe je geld kunt verdienen met GFK Panel? Lees dan onderstaand artikel!

Gerelateerd: Geld verdienen met GFK Panel

4. Toluna - Betaalde online enquêtes

Toluna is een website die een groot aantal betaalde enquêtes aanbiedt. Wil je graag geld verdienen door online enquêtes in te vullen? Dan is Toluna echt iets voor jou! Op deze website kan je dagelijks gratis enquêtes invullen en zo aan de slag gaan met het verzamelen van punten. Deze punten kun je later inwisselen voor mooie prijzen of het laten uitbetalen.

Gerelateerd: Geld verdienen met Toluna

5. INBOXDOLLARS – Alleen mogelijk met VPN

Dit is ook een goede site om te overwegen. Deze site betaalt alle gebruikers voor dingen die ze normaal online zouden doen. Hier kan je denken aan enquêtes invullen voor geld en online video's bekijken. Als je een geregistreerde gebruiker bent kan je geld verdienen door echte vragen met betrekking tot je werk of hobby te beantwoorden.  Je wordt gevraagd naar je gegevens. Heet systeem gebruikt de gegeven informatie om te weten welke vragen je zou kunnen beantwoorden. Hierdoor is de kans groter je de antwoorden weet op de vragen die je krijgt. Het maakt gebruik van een puntensysteem met drempels op 1000pts. Heb je een aantal punten gespaard dan kan je deze omwisselen voor echt geld en via PayPal of je bankrekening uit laten betalen. Hou wel rekening met de wisselkoerskosten als je Nederlander bent.

5. Quiz Pop app – Enquêtes invullen voor geld app

Het is ook mogelijk om geld te verdienen met enquetes doormiddel van een app. De Quiz Pop enquete app is beschikbaar op zowel Android en IOS. Om de app te gebruiken moet je voldoen aan de leeftijdsgrens van 17 jaar. Ook moet je een geldig Facebook-account hebben. Meld je aan met je Facebook-account of registreer u op hun officiële website. Installeer vervolgens de Perk Wallet app, deze heb je nodig om punten te verzamelen en om deze om te zetten naar echt geld. Wil je uitbetaald worden dan heb je een geldige PayPal rekening nodig. Deze app is echt geweldig nu je kunt kiezen uit ruim 400 verschillende categorieën. Je hoeft maar 5 vragen te beantwoorden om geld te krijgen.

De bovenstaande opties zijn natuurlijk lang niet de enige die je kunt kiezen als je graag wilt beginnen met geld verdienen met het invullen van online enquêtes. Op dit moment is het alleen wel zo dat er nog niet zo heel veel Nederlandse websites te vinden zijn die je deze mogelijkheid aanbieden. Het is dan ook verstandig om het internet goed in de gaten te houden. De kans is namelijk groot dat vanzelf nieuwe websites verschijnen waar je geld kunt verdienen met online enquêtes.

Hoeveel kun je verdienen met enquêtes invullen?

Benieuwd hoeveel je kunt verdienen met enquêtes invullen? In de onderstaande tabel kun je goed zien hoeveel je kunt verdienen met enquêtes invullen. Houdt er rekening mee dat alleen de best betaalde enquête sites zulke bedragen uitkeren voor het invullen van enquêtes.

Minuut (van)Minuut (tot)Beloning
340.30 EUR
550.40 EUR
670.50 EUR
890.60 EUR
10110.80 EUR
12130.90 EUR
14151.10 EUR
16181.30 EUR
19201.50 EUR
21231.70 EUR
24251.80 EUR
26272.10 EUR
28302.60 EUR
31352.80 EUR
36+3.50 EUR

Bekijk snel de best betaalde enquetes

Vanaf welke leeftijd mag je enquetes invullen voor geld?

De meeste jongeren vragen zich af vanaf welke leeftijd ze mogen beginnen met geld verdienen met enquetes. Je mag vanaf je 12e beginnen met enquetes invullen bij bepaalde enquete website. Het is niet bij alle enquete websites toegestaan om enquetes in te vullen op jongere leeftijd.

Tip – kies altijd voor een betrouwbare site

Het is van belang om even kort stil te staan bij de volgende tip: kies altijd een betrouwbare enquete website als je wilt gaan beginnen met online geld verdienen met enquêtes. Het is namelijk zo dat er helaas een hoop foute sites te vinden zijn op het internet. De slechtste sites maken misbruik van je persoonsgegevens en kunnen je zelfs je geld afhandig maken als je niet oplet. Echter komt het ook voor dat bepaalde sites niet of te weinig uitbetalen voor het enquêtes invullen. Het zou ontzettend zonde zijn als je hier wel veel tijd en moeite in zou stoppen. Kies dan ook altijd voor een site met een hoge betrouwbaarheid voordat je zomaar geld wilt verdienen met online enquêtes invullen.

Wil jij ook Enquêtes invullen voor geld?

We hopen dat je dankzij de informatie uit dit artikel wat meer te weten bent gekomen over het online geld verdienen met online enquêtes. Door middel van online enquêtes is het echt niet meer zo lastig om naast je normale werk wat extra’s bij te verdienen. Dit maakt het mogelijk om op de lange termijn een aardig fortuin op te bouwen. Nu zijn er natuurlijk nog veel meer manieren waarop je geld bij elkaar kunt verdienen. Wij raden je dan ook zeker aan om even een kijkje te nemen bij de rest van de site!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen op deze websit