Enquetes invullen voor geld

Enquetes invullen voor geld

Op zoek naar betrouwbare websites om geld te verdienen met het invullen van enquêtes?

Betrouwbaarheid staat voorop bij het kiezen van een platform - dat spreekt voor zich. En als je dan toch bezig bent, waarom dan niet kiezen voor degene die ook nog eens de hoogste vergoeding bieden? Dat verhoogt immers je verdiensten, nietwaar?

Geen zorgen, wij hebben de allerbeste opties voor je verzameld! Hieronder vind je een aparte lijst voor zowel Nederland als België.

Tip: Registreer je altijd bij meerdere enquêtepanels, zo krijg je meer mogelijkheden om geld te verdienen met enquêtes!

Voordelen:

 • Extra inkomen: Je verdient een paar euro per enquête.
 • Flexibiliteit: Vul enquêtes in op jouw eigen schema.
 • Gemak: Doe mee vanaf je computer of smartphone.

Nadelen

 • Niet altijd beschikbaar: Soms zijn er geen enquêtes beschikbaar die passen bij jouw interesses.
 • Tijdrovend: Het invullen van enquêtes kan wat tijd in beslag nemen.
 • Betrouwbaarheid: Sommige websites zijn niet betrouwbaar en betalen niet uit.

Wat is enquetes invullen voor geld

Enquetes invullen is een manier om extra geld te verdienen door je mening te geven over producten, diensten of andere onderwerpen. Bedrijven en organisaties gebruiken deze informatie om hun producten en diensten te verbeteren of nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.

Om te beginnen met enquetes invullen voor geld, moet je je aanmelden bij een van de vele websites die betaalde enquêtes aanbieden. Deze websites matchen je met enquêtes die aansluiten bij jouw interesses en achtergrond.

De duur van de vragenlijsten kunnen variëren in lengte en onderwerp. Sommige zijn slechts een paar minuten lang, terwijl andere wel een uur of langer kunnen duren. De vergoeding voor het invullen van een enquetes varieert ook. Over het algemeen kun je een paar euro per compleet ingevulde vragenlijst verdienen.

persoon die achter een laptop zit en een online enquête invult

Hoe werkt geld verdienen met enquêtes?

Om te beginnen met geld verdienen door enquêtes in te vullen, dien je je aan te melden bij een van de vele websites die betaalde enquêtes aanbieden. Deze websites matchen je met enquêtes die passen bij jouw interesses en achtergrond.

Het proces om een enquête in te vullen verloopt meestal als volgt:

 1. Meld je aan bij een website voor betaalde enquêtes.
 2. Vul je profiel in met persoonlijke informatie zoals leeftijd, geslacht, woonplaats en interesses.
 3. Krijg toegang tot enquêtes die aansluiten bij jouw profiel.
 4. Lees de beschrijving zorgvuldig en zorg ervoor dat je aan de vereisten voldoet.
 5. Vul de vragenlijst in en geef je mening over het product, de dienst of het onderwerp.
 6. Ontvang je vergoeding, meestal in de vorm van geld of cadeaubonnen.

Betrouwbare websites waar je betaalde enquetes kunt invullen

Enquetes invullen voor geld is een manier om extra geld te verdienen door je mening te geven over producten, diensten of andere onderwerpen. Bedrijven en organisaties gebruiken deze informatie om hun producten en diensten te verbeteren of nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.

Er zijn veel websites die betaalde enquêtes aanbieden. Het is belangrijk om je onderzoek te doen voordat je je aanmeldt bij een website. Sommige websites zijn niet betrouwbaar en betalen je niet uit.

Hier zijn een paar betrouwbare websites waar je betaalde enquêtes kunt invullen:

TOP 10 BETAALDE ENQUÊTES IN NEDERLAND

 1. PanelClix
  PanelClix is veruit het meest lucratieve enquêteplatform dat je zult vinden. Het biedt de hoogste vergoeding per voltooide enquête en je saldo groeit zelfs tot 100% naarmate je meer punten verzamelt! Je ontvangt direct een startbonus van € 3,- en de uitbetalingen gaan rechtstreeks naar je bankrekening.
 2. BEENQ
  Dit nieuwe panel in Nederland en België biedt een eenvoudige aanpak: meedoen aan enquêtes en je verdiensten vanaf € 10,- laten uitbetalen naar je PayPal-account of kiezen uit meer dan 80 verschillende cadeaubonnen. De website en app zijn overzichtelijk en efficiënt.
 3. YouGov
  YouGov biedt enquêtes over actueel nieuws en recente gebeurtenissen, wat betekent dat er veel enquêtes beschikbaar zijn en dus veel verdienmogelijkheden. De site heeft ook veel positieve beoordelingen op Trustpilot. Verdiensten kunnen worden overgemaakt naar je bankrekening vanaf € 10,-, en je ontvangt een welkomstbonus van 50 punten.
 4. GFK Panel
  GFK Panel geeft direct bij aanmelding een bonus van 50 cent. Het is een van de grootste en belangrijkste onderzoeksbureaus van Nederland en biedt interessante enquêtes aan. Let op: verdiensten worden uitgekeerd in cadeaubonnen, waaronder Bol.com.
 5. iSay
  iSay is onderdeel van het onderzoeksbureau Ipsos en staat bekend om zijn betrouwbaarheid. De site is actief in meerdere landen en biedt goede verdiensten, uitbetalingen via PayPal en bonnen, en voldoende enquêtes per week.
 6. LifePoints
  LifePoints is ontstaan na de samenvoeging van GlobalTestMarket en MySurvey. Met veel enquêtes per maand en uitbetalingen via PayPal of bonnen, biedt dit relatief nieuwe panel tal van verdienmogelijkheden.
 7. Mobrog
  Mobrog is een internationaal panel met verrassend veel enquêtes in Nederland. Verdiensten kunnen worden uitgekeerd via PayPal en staan binnen een dag op je bankrekening. Prima beloningen en voldoende enquêtes beschikbaar.
 8. PanelWizard
  PanelWizard biedt een vaste vergoeding van 10 cent per vraag, de hoogste beloning die je kunt vinden. Let wel op: er zijn iets minder enquêtes beschikbaar en uitbetalingen vinden slechts tweemaal per jaar plaats, alleen naar je bankrekening.
 9. FactSnapp
  FactSnapp, het zusje van PanelWizard, richt zich op snelle en korte enquêtes. De beloningen zijn echter even hoog, dus zeker de moeite waard. Alle voorwaarden zijn hetzelfde als bij PanelWizard.
 10. Opinieland
  Opinieland is een groot panel waar je eerlijk wordt beloond voor je inspanningen. Spaar voor PayPal-tegoed of waardebonnen van o.a. Bol.com en VVV.

TOP 10 BETAALDE ENQUÊTES IN BELGIË

 1. PanelClix
  PanelClix biedt de beste verdiensten per enquête en heeft diverse manieren om geld te verdienen. Uitbetalingen gaan rechtstreeks naar je bankrekening, met een startbonus van € 3,-.
 2. Toluna
  Toluna is een van 's werelds beste panels, met een uitstekende website en app, veel enquêtes en hoge beloningen. Uitbetalingen zijn mogelijk naar je bankrekening, PayPal of in bonnen/e-vouchers.
 3. Opinionworld
  Opinionworld is een van de grotere enquêtesites met veel leden, en biedt daarom veel enquêtes en aangename beloningen. Punten kunnen worden ingewisseld voor PayPal-tegoed en cadeaukaarten.
 4. LifePoints
  LifePoints is voortgekomen uit de fusie tussen GlobalTestMarket en MySurvey. Met goede verdiensten, uitbetalingen via PayPal of bonnen, en voldoende enquêtes beschikbaar, is dit panel zeker het overwegen waard.
 5. Mobrog
  Mobrog is een groot internationaal panel met veel enquêtes, ook in België. Verdiensten worden snel uitbetaald via PayPal, en hoewel niet erg innovatief, werkt alles wel heel goed.
 6. Jouw Mening
  Jouw Mening is een ervaren panel met goede verdiensten en voldoende enquêtes beschikbaar. Uitbetalingen vinden plaats in cadeaukaarten.
 7. Ipsos iSay
  Ipsos iSay is een prima onderzoekspanel met eerlijke beloningen en voldoende enquêtes per maand om goed te kunnen verdienen.
 8. Online GFK
  Alleen mannen tussen 15 en 24 jaar oud kunnen deelnemen aan Online GFK. Dit panel biedt spaarpunten voor Sodexo-cadeaucheques en Proxis-waardebonnen, met wekelijks een enquête.

Hoeveel kun je verdienen met enquêtes invullen?

Het bedrag dat je verdient met het invullen van enquetes varieert sterk afhankelijk van het aantal enquetes dat je invult en de lengte van de enquête. Gemiddeld kun je tussen de €0,50 en €5 verdienen per enquête. Het is belangrijk om te onthouden dat het invullen van enquetes geen fulltime baan is en dat je er alleen een extra inkomen mee kunt verdienen.

Minuut (van)Minuut (tot)Beloning
340.30 EUR
550.40 EUR
670.50 EUR
890.60 EUR
10110.80 EUR
12130.90 EUR
14151.10 EUR
16181.30 EUR
19201.50 EUR
21231.70 EUR
24251.80 EUR
26272.10 EUR
28302.60 EUR
31352.80 EUR
36+3.50 EUR

Bekijk snel de best betaalde enquetes

Tips bij enquetes invullen voor geld

 1. Meld je aan bij meerdere websites: Door je bij verschillende enquêtesites aan te melden, vergroot je de kans om meer enquêtes te ontvangen die aansluiten bij jouw profiel en interesses. Hierdoor kun je ook een gevarieerder aanbod verwachten en meer kansen hebben om te verdienen.
 2. Lees de enquêtebeschrijving zorgvuldig: Niet alle enquêtes zijn voor iedereen geschikt. Soms zijn er specifieke demografische of andere criteria waaraan je moet voldoen om deel te nemen. Door de beschrijving en vereisten zorgvuldig te lezen, voorkom je dat je tijd verspilt aan enquêtes waarvoor je niet in aanmerking komt.
 3. Wees eerlijk en nauwkeurig: Het doel van deze enquêtes is om oprechte feedback en meningen van consumenten te verzamelen. Geef daarom altijd je echte mening. Het verstrekken van onjuiste informatie kan ertoe leiden dat je account wordt opgeschort of zelfs wordt verwijderd.
 4. Wees geduldig: Het invullen van enquêtes is meestal geen snelle manier om rijk te worden. Het kan even duren voordat je een aanzienlijk bedrag hebt opgebouwd. Veel sites hebben ook een minimale uitbetalingsdrempel. Zie het als een geleidelijke manier om wat extra geld te verdienen en wees geduldig terwijl je saldo groeit.
 5. Organiseer je deelnames: Overweeg om een aparte e-mail te gebruiken voor enquête-invitaties, zodat je belangrijke mails niet mist en je persoonlijke of werkmail niet overbelast raakt. Het helpt je ook om een overzicht te houden van alle uitnodigingen die je ontvangt.
 6. Neem regelmatig deel: Hoe actiever je bent op deze platforms, hoe meer kansen je vaak krijgt. Sommige platforms kunnen actievere gebruikers ook zien als waardevoller, wat kan resulteren in meer of beter betalende enquêtes.

Veelgestelde vragen bij het invullen van enquêtes

Bekijk hier onder de meest gestelde vragen die voorkomen tijdens het invullen van enquetes.

Hoe kan ik mijn verdiensten opnemen?

Het verschilt per enquête site hoe je de verdiensten kunt opnemen. Meestal heb je hiervoor een PayPal account nodig. Er zijn vaak ook andere manieren om je verdiensten op te nemen. Je kunt vaak kiezen voor kortingsbonnen, cadeaubonnen of laten uitbetalen op je bankrekening.

Wat levert een enquete op?

Een enquete is een marktonderzoek waar de aanbieder van de enquete een goed beeld krijgt van de doelgroep waar de enquete voor bedoeld is. Het is daarom belangrijk om je profiel zo goed en compleet mogelijk in te vullen om in aanmerking te komen voor enquetes, die aansluiten bij jou profiel.

Vanaf welke leeftijd mag je enquetes invullen voor geld?

De meeste jongeren vragen zich af vanaf welke leeftijd ze mogen beginnen met geld verdienen met enquetes. Je mag vanaf je 12e beginnen met enquetes invullen bij bepaalde enquete website. Het is niet bij alle enquete websites toegestaan om enquetes in te vullen op jongere leeftijd.

Wanneer wordt je uitbetaald als je enquetes invult?

Meestal wordt je per correct ingevulde enquete direct beloond met enkele punten. Het aantal punten dat je verdient, verschilt per enquete. Dit heeft te maken met het aantal vragen en de duur.

Hoe werkt enquetes invullen?

Nadat je je hebt geregistreerd bij een website voor enquetes, kun je beginnen met het invullen van enquetes. Je krijgt meestal een e-mail wanneer er een nieuwe enquête beschikbaar is, en je kunt dan inloggen op de website en de enquête invullen. Het invullen van enquetes is meestal eenvoudig en snel, en je hoeft geen specifieke kennis of ervaring te hebben.

Waarom zou je enquetes invullen voor geld?

Enquetes invullen voor geld is een eenvoudige manier om thuis extra inkomen te verdienen. Het is een flexibele manier van werken en je kunt het op je eigen tijd en tempo doen.

Wil je ook Enquêtes invullen voor geld?

We hopen dat je dankzij de informatie uit dit artikel wat meer te weten bent gekomen over het online geld verdienen met online-enquêtes. Door online-enquêtes is het echt niet meer zo lastig om naast je normale werk wat extra’s bij te verdienen.

Dit maakt het mogelijk om op de lange termijn een aardig fortuin op te bouwen. Nu zijn er natuurlijk nog veel meer manieren waarop je geld bij elkaar kunt verdienen. Wij raden je dan ook zeker aan om even een kijkje te nemen bij de rest van de site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *