Geld verdienen met spelletjes: hoe doe je dat?

Geld verdienen met spelletjes

Geld verdienen met spelletjes zonder inleg, het klinkt als een droom voor veel gamers. Het is immers heerlijk om je hobby te kunnen combineren met een extra zakcentje. Maar is het ook echt mogelijk om geld te verdienen met het spelen van spelletjes?

In dit artikel gaan we het uitgebreid hebben over de verschillende manieren van geld verdienen met spelletjes. Ook zitten er opties tussen om te verdienen met spelletjes zonder dat je een eigen bijdrage hoeft te leveren.

Hoe werkt geld verdienen met spelletjes?

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met spelletjes. Een veelvoorkomende manier is om te spelen voor echt geld. Dit kan op verschillende websites en apps, waar je tegen andere spelers kunt strijden om prijzengeld. Vaak zijn dit casual games, zoals puzzelspellen of kaartspellen.

Een andere manier om geld te verdienen met spelletjes is door te streamen of video's te maken over je gameplay. Als je een groot publiek kunt bereiken, kun je hiermee geld verdienen met advertenties of sponsoring.

Ten slotte kun je ook geld verdienen door games te ontwikkelen. Als je een succesvolle game kunt maken, kun je hiermee een aanzienlijke som geld verdienen.

Hoeveel kun je verdienen met spelletjes spelen?

Hoeveel je kunt verdienen met het spelen van spelletjes, hangt af van verschillende factoren. Zo is het belangrijk om te kijken naar het soort spel, de concurrentie en je eigen vaardigheidsniveau.

Als je speelt voor echt geld, kun je in principe veel geld verdienen. Er zijn spelers die miljoenen euro's hebben gewonnen op online toernooien. Maar het is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd om dit soort bedragen te winnen.

Als je geld wilt verdienen met streaming of video's, is het belangrijk om een groot publiek te bereiken. Hoe meer mensen je video's bekijken, hoe meer geld je kunt verdienen met advertenties.

En als je geld wilt verdienen door games te ontwikkelen, is het belangrijk om een succesvolle game te maken. Dit is natuurlijk niet altijd makkelijk, maar als je het lukt, kun je hiermee een aanzienlijke som geld verdienen.

Geld verdienen met spelletjes spelen:

Nu vraag je je natuurlijk af op welke manieren je in staat bent om geld te verdienen met spelletjes. Om het wat makkelijker te maken hebben we de beste manieren om jouw geld met spelletjes te verdienen hieronder op een rijtje gezet:

1. Online Geld verdienen met spelletjes - E-Sport

Een van de beste manieren om geld te verdienen met spelletjes is door te beginnen met E-Sport. Dit is een echte sport waarbij Spelers online spelen om het tegen elkaar op te nemen in groepswedstrijden die door E-Sport bedrijven worden georganiseerd.

Miljoenen fans kijken naar de live streams om hun favoriete spelers aan te moedigen. Er zijn schietspellen, racespellen en zelfs kaartspellen om maar een paar van de meest populaire op de site te noemen.

Sommige van de hoofdprijzen in toernooien met een hoge inzet kunnen oplopen tot wel een paar ton. Speel je met een groep dan wordt de buit altijd verdeeld tussen het aantal spelers, al kan dit ook anders zijn afhankelijk van de regels. Makkelijk is het zeker niet, maar als je eenmaal succes hebt kan je ook echt gelijk een hoop geld verdienen.

2. Een YouTube kanaal beginnen

Geld verdienen met Youtube
Geld verdienen met Youtube

Mocht je het wel leuk vinden om te gamen maar ben je niet zo heel goed dan kan je altijd nog kiezen voor het beginnen van een eigen YouTube kanaal. Een goed voorbeeld van iemand die echt veel succes heeft geboekt op dit platform is natuurlijk PewDiePie. Hij heeft momenteel boven de honderd miljoen abonnees met meer dan 4.000 video's, variërend van video's van hem tijdens het streamen van games tot aan reactievideo's.

Zijn gemelde nettowaarde is 15 miljoen dollar. Dat laat wel zien dat het mogelijk is om veel geld te verdienen met Youtube als je geluk hebt. Hoewel het misschien lang duurt voordat je net zoveel abonnees hebt is nooit te laat om te beginnen. Een YouTube-gamer worden is iets anders dan een pro-gamer worden.

Je hoeft niet eens goed te zijn in gamen om een groot aantal abonnees te hebben. De belangrijkste voorwaarde om een succesvolle YouTube ster te worden, is dat je met regelmaat nieuwe content post en dat je het publiek weet te boeien.

De meeste YouTube-gamers verdienen geld aan advertenties en sponsors. Als je populair genoeg bent, zullen bedrijven je uitnodigen om hun producten te promoten en/of om een bepaalde demografie aan te spreken. Om dit te kunnen doen moet je wel minimaal 1.000 abonnees hebben en moet je meer dan 4.000 kijkuren hebben over de laatste 12 maanden. Je kunt het natuurlijk altijd proberen. Wie weet wordt jij wel de nieuwe bekendste YouTube ster van Nederland!

3. Online geld verdienen met Spelletjes op Swagbucks

Swagbucks is op dit moment nog altijd de beste site om geld te verdienen met het doen van kleine dingetjes, waaronder het spelen van spelletjes. Het is een site die je geld uitbetaalt in de VS en Canada. Gelukkig ben je met een VPN in staat om deze restricties te omzeilen en om zo ook in Nederland gebruik te maken van deze handige site. Met je smartphone, kun je geld verdienen door mee te doen en diverse online taken te voltooien.

Deze site is gratis om lid van te worden en je kunt op veel verschillende manieren geld verdienen. Je kunt SB punten verdienen voor online activiteiten waaraan je deelneemt. Ook krijg je een nieuwe bonus als je voor het eerst gebruik maakt van de site. De punten die je verdient kunnen worden ingewisseld voor cadeaubonnen, zeker een leuke site om eens te proberen.

Bekijk ook: Swagbuck beste features om geld te verdienen

4. Gamen met Coin Pop spelletjes app

De laatste optie waar je voor kunt kiezen is gamen met Coin Pop. Deze gratis Android app zal je niet echt rijk maken, maar je bent wel in staat om maandelijks een leuk zakcentje te verdienen. Deze app heeft meer dan 5 miljoen downloads waardoor je dus zeker weet dat je in ieder geval te maken hebt met een goede aanbieder.

Deze app geeft je geld of een betaling via PayPal als je spelletjes doet. De app betaalt gebruikers voor het downloaden en spelen van verschillende spellen. Het werd uitgebracht in maart 2018 en zodra je je aanmeldt, krijg je 4.444 munten als een bonus.

Coin Pop biedt een verscheidenheid aan spellen. Daar komt bij dat op basis van je aanmeldingsgegevens een selectie wordt gemaakt van spellen die passen bij wat je misschien leuk vindt om te spelen. Je kunt ook games delen met vrienden geven om zo een bonus te krijgen. Als je het toch leuk vindt om te gamen op je telefoon dan kan je net zo goed deze app gebruiken.

Gratis geld verdienen met spelletjes - Tip

Het is van belang om even stil te staan bij de volgende tip: als iets te mooi is om waard te zijn dan is dit vaak ook zo. Via de Play Store zijn er verschillende apps te vinden die veel geld beloven als je bepaalde dingen doet, denk bijvoorbeeld aan het bereiken van een bepaald level in een online spelletje.

Het blijkt dat dit vaak websites zijn die helemaal geen geld betalen als het er op aankomt. Dit is dan ook gelijk de reden dat het super belangrijk is om altijd onderzoek te doen naar de site die je wilt gaan gebruiken. Alleen door zelf onderzoek te doen is het voor jou mogelijk om geld te verdienen met spelletjes, zonder dat je bang hoeft te zijn voor een of andere oplichter. Het makkelijkste is om je altijd de volgende vragen te stellen:

  • Wat zeggen voorgaande gebruikers over de app?
  • Op wat voor manier betaalt de app geld uit?
  • Zijn er ook kritische reviews te vinden online?
  • Hoe betrouwbaar oogt de website zelf?
  • Staat de beloning in verhouding tot andere sites?
  • Aan welke voorwaarden moet je voldoen om te spelen?

Veelgestelde vragen over geld verdienen met spelletjes

Geld verdienen met spelletjes die uitbetalen met PayPal

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met spelletjes die uitbetalen met PayPal. Een van de meest populaire manieren is door deel te nemen aan online wedstrijden en toernooien waarbij geldprijzen worden aangeboden aan de winnaars. Veel websites en apps bieden deze soort van wedstrijden aan voor verschillende soorten spellen zoals bijvoorbeeld mobile-games, e-sports, trivia-games en meer.

Er zijn ook apps en websites die u betaalt voor het spelen van spellen of het voltooien van specifieke taken. Bijvoorbeeld, er zijn apps die u betalen voor het downloaden en proberen van nieuwe apps, of voor het spelen van spellen voor een bepaalde tijdsduur.

Andere manieren om geld te verdienen met spelletjes zijn door het verkopen van virtuele items die je hebt verdiend in games of door het aanbieden van game-gerelateerde diensten zoals het geven van advies of het coachen van andere spelers.

Houd wel rekening met de regelgeving omtrent online gokken in jouw land en dat sommige van deze opties enkel beschikbaar zijn in bepaalde landen.

Welke apps betalen geld uit?

Er zijn tal van apps die u geld kunnen uitbetalen voor het voltooien van specifieke taken of het spelen van spellen. Hier zijn een paar voorbeelden:

1. Survey Junkie: deze app betaalt u voor het invullen van enquêtes.

2. Swagbucks: deze app betaalt u voor het bekijken van video's, het invullen van enquêtes, het doen van zoekopdrachten en meer.

3. InboxDollars: deze app betaalt u voor het lezen van e-mails, het invullen van enquêtes, het spelen van spellen en meer.

4. Mistplay: deze app betaalt u voor het spelen van mobiele spellen.

5. Foap: deze app betaalt u voor het uploaden van uw foto's die door anderen kunnen worden gekocht.

6. iPoll: deze app betaalt u voor het invullen van enquêtes.

7. AppTrailers: deze app betaalt u voor het bekijken van trailers van nieuwe apps.

8. Lucktastic: deze app betaalt u voor het spelen van kraskaart-spellen.

9. UserTesting: deze app betaalt u voor het testen van websites en apps.

10. CashPirate: deze app betaalt u voor het downloaden en proberen van nieuwe apps.

Geld verdienen met easy games

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met "easy games" (spellen die gemakkelijk te spelen zijn). Een van de meest populaire manieren is door deel te nemen aan online wedstrijden en toernooien waarbij geldprijzen worden aangeboden aan de winnaars. Veel websites en apps bieden deze soort van wedstrijden aan voor verschillende soorten spellen zoals bijvoorbeeld mobile-games, e-sports, trivia-games en meer.

Er zijn ook apps en websites die u betaalt voor het spelen van spellen of het voltooien van specifieke taken. Bijvoorbeeld, er zijn apps die u betalen voor het downloaden en proberen van nieuwe apps, of voor het spelen van spellen voor een bepaalde tijdsduur.

Andere manieren om geld te verdienen met games zijn door het verkopen van virtuele items die je hebt verdiend in games of door het aanbieden van game-gerelateerde diensten zoals het geven van advies of het coachen van andere spelers.

Ook geld verdienen met spelletjes?

Als het goed is heb je dankzij de bovenstaande info een beter beeld gekregen over de manier waarop je veel geld kunt verdienen met spelletjes. Door een beetje creatief te zijn en er de nodige tijd in te stoppen is het echt niet zo lastig als je zou denken. Nu zijn er naast geld verdienen met spelletjes nog veel meer dingen die je kunt doen al je graag een zakcentje wilt bijverdienen. Wil je hier meer over te weten komen dan heb je geluk. Hier op de site zijn er namelijk nog talloze andere artikelen die je even op je gemak kunt doorlezen. Voor je het weet ben jij ook aan het bouwen aan een enorm vermogen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ervaringen van anderen