Online geld verdienen zonder investeren

Online geld verdienen zonder investeren
Gepubliceerd: 28 april 2022
Bijgewerkt: 10 mei, 2022

Online geld verdienen zonder investeren? Dat kan! Het is tegenwoordig steeds makkelijker om online geld te verdienen, dit kan ook onder te investeren. Houdt er wel rekening mee dat online geld verdienen zonder te investeren moeizaam is en niet altijd even snel gaat. later in dit artikelen gaan we allerlei verschillende manieren tonen hoe je online geld kunt verdienen zonder investering.

Wat is online geld verdienen zonder investeren?

Online geld verdienen zonder investeren wil zeggen dat je online via het internet geld verdient, zonder dat je daarvoor iets hoeft te kopen of geld hoeft in te leggen. Nou kun je je natuurlijk afvragen hoe dat mogelijk is en waarom je geen geld hoeft te investeren terwijl je wel geld verdient. Dit is vaak mogelijk doordat je inruil daarvoor meestal tijd moet investeren om het geld te verdienen.

Is online geld verdienen zonder investeren wel betrouwbaar?

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je je niet zomaar bij elke website aanmeld die claimt dat je gratis geld kunt verdienen. Meestal doen deze websites aan oplichterij en verkopen ze je persoonlijke gegevens.

Hoe kun je dan wel betrouwbaar geld verdienen zonder te investeren?

Er zijn gelukkig ook veel websites en manieren die wel betrouwbaar zijn en ook daadwerkelijk geld uit betalen. We hebben deze manieren voor je verzameld en netjes voor je op een rijtje gezet. Let op dat niet iedere manier van online geld verdienen zonder investeren de beste manier voor jou is om geld te verdienen. Maar ik weet zeker dat er manieren tussen zitten die wel geschikt zijn voor jou!

Beste manieren om online geld te verdienen zonder te investeren

Hoe geld verdienen zonder te investeren? Hieronder benoemen we de beste manieren om online geld te verdienen zonder startkapitaal. Onderstaande manieren kunnen dus worden uitgevoerd zonder enige cent te hoeven investeren, het enige wat je nodig hebt is een computer / mobiele telefoon en een internet verbinding!

1. Geld verdienen met online enquetes

Geld verdienen met enquetes is een van de beste manieren om online geld te verdienen zonder te investeren. Het is ook best leuk om vragenlijsten in te vullen en het verdient ook best goed. Bij sommige enquete sites krijg je direct uitbetaald in euro's, maar er zijn ook veel enquete websites die werken met een punten systeem. Je kunt bijvoorbeeld 20 punten verdienen door een enquete in te vullen, dit verschild per enquete website en ook per vragenlijst. De ene enquete levert meer punten op dan de andere.

Deze punten kun je vervolgens vaak omwissel voor euro's, cadeaubonnen of andere leuke prijzen. Wil je meer weten over geld verdienen met enquetes? Lees dan snel verder.

Gerelateerd: Enquetes invullen voor geld

2. Geld verdienen met spelletjes

Wist je dat je tegenwoordig ook geld kunt verdienen door spelletjes te spelen? Nee?? Dan heb je echt onder een steen gelegen de afgelopen tijd. Het is op allerlei verschillende manieren mogelijk om geld te verdienen door online games te spelen. Dit kan via een App op je telefoon, maar je kunt ook meedoen aan E-Sports. E-Sports zijn online toernooien die in groepen tegen elkaar wordt gespeeld, de winnende groep ontvangt dan prijsgeld. Hoeveel je kunt verdienen met online games verschild enorm.

Gerelateerd: Geld verdienen met spelletjes

3. Geld verdienen met Youtube

Geld verdienen met Youtube is ook een zeer populaire manier om online geld te verdienen. Plus, je hoeft er geen geld voor te investeren! Als je affiniteit hebt met Youtube, creatief bent en niet onzeker bent om op Youtube te verschijnen, dan is dit misschien wel de beste manier voor jou om geld te verdienen.

Je bent vast wel bekend met Youtube en de populaire You-tubers zoals Enzo Knol en PewDiePie. Ik kan je vertellen dat die goed geld verdienen. Wil je meer weten hoe jij dit ook kunt doen? Lees dan snel verder!

Gerelateerd: Geld verdienen met Youtube

4. Geld verdienen met Instagram

Je kunt er ook voor kiezen om geld te verdienen op instagram. Instagram is namelijk een enorm groot social media platform waar je veel mensen gebruik van maken. Ook nu in 2022 is Instagram een van de beste manieren om online geld te verdienen zonder te investeren. Je kunt bijvoorbeeld producten promoten in combinatie met affiliate marketing, maar je kunt ook een merk of dienst promoten tegen een vaste tarief per post. Lees hieronder meer over hoe je geld kunt verdienen op instagram.

Gerelateerd: Geld verdienen met instagram

5. Geld verdienen met Affiliate marketing

We hebben zonet al een kleine introductie over affiliate marketing gehad. Maar wat je misschien niet weet is dat ook deze website geld verdient doormiddel van affiliate marketing. Je kunt namelijk een leuke commissie ontvangen wanneer je andere mensen verwijst naar een product of dienst. Hoeveel je kunt verdienen met affiliate marketing hangt af van het product of dienst dat je promoot.

Je kunt bijvoorbeeld betaald krijgen per 'lead' / 'nieuw aangebracht lid', maar je kunt ook een x percentage ontvangen over het totaal bedrag van de verkoop.

Je kunt op meerdere manieren geld verdienen met affiliate marketing, ook zonder geld te investeren! Toch vind ikzelf dat het via je eigen website het beste gaat. Je hebt het namelijk compleet in de hand en je bent niet afhankelijk van restricties van andere platformen. Als je meer wilt weten over affiliate marketing klik dan vooral op de onderstaande link.

Gerelateerd: Geld verdienen met affiliate marketing