Geld besparen app

Geld besparen? Gebruik deze handige apps!

Hulp nodig met geld besparen? Dan is een geld besparen app die je inkomsten en uitgaven bijhoudt zeer handig. Hieronder hebben we een rijtje voor je opgesteld met de beste apps die je helpen om geld te besparen zodat je meer controle krijgt over je financiën.

Beste apps om geld te besparen

Bekijk hieronder de beste apps op je mobiele telefoon die je helpen om geld te besparen. We hebben de apps op volgorde gezet die we persoonlijk het beste vinden. Dit wil dus niet zeggen dat deze apps ook het beste werken voor je, als je slim bent probeer je er meerdere om te kijken welke bespaar app je het beste bevalt.

1. Dyme - Geld besparen app

Met de app van Dyme krijg je meer grip op je financiën. Dyme helpt je automatisch geld op je vaste lasten en abonnementen te besparen. Dyme claimt dat je met gebruik van deze bespaar app gemiddeld maar liefst 800 euro per jaar kunt besparen. Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren 🙂 Bekijk hieronder alle features die de bespaar app van Dyme te bieden heeft of scroll naar beneden om de app direct te downloaden.

Koppel Dyme app veilig met je bankrekening

Met de Dyme app kun je eenvoudig een koppeling maken met je bank. Met deze koppeling kan de app dus al je vaste lasten en abonnementen voorspellen waardoor de app je goede inzichten kan geven.

 • Veilige verbinding met je bank, de app gebruikt hetzelfde protocol als je bank
 • Je kunt zoveel rekeningen aan de Dyme app koppelen als je maar wilt
 • Dyme app werkt met: Rabobank, ING, ABN Amro, SNS, ASN, bunq, Regiobank en Triodos.

Automatisch een duidelijk overzicht van je financiën

Binnen de bespaarapp vind je allerlei handige features:

 • Dyme importeert automatisch je banktransacties en deelt deze automatisch in per categorie. Zo kun je direct zien hoeveel je deze maand hebt uitgegeven aan boodschappen, kleding, uitgaan etc.
 • Dyme genereert ook een automatisch overzicht van al je maandelijkste vaste lasten en inkomsten.
 • De app maakt je financiën inzichtelijk met heldere overzichten en grafieken. Zo kun je direct zien waar je geld naartoe gaat en wat er maandelijks op je rekening binnenkomt.

Grip op je abonnementen

Dyme kan op basis van je afschriften zien waar je een abonnement hebt afgesloten. De app plaatst de abonnementen vervolgens in een overzicht. Je kunt dan vervolgens binnen een paar klikken je abonnement opzeggen zonder al te veel moeite te doen.

Wist je dat het stopzetten van abonnementen die je niet of zelden gebruikt de beste manier is om geld te besparen?

Bespaar geld op je vaste lasten

Met de Dyme app bespaar je makkelijk op je vaste lasten. De app geeft aan wanneer je ergens anders goedkoper een abonnement kunt afsluiten zodat je eenvoudig geld kunt besparen op je vaste lasten. Ook als je ergens onterecht teveel voor hebt betaald kun je je geld terug claimen met de Dyme app.

Met Dyme kun je dus veel geld besparen op je vaste lasten, gemiddeld 800 euro per jaar!

Download in App Store
Download in Google Play

2. Grip - Inzicht in je uitgaven en inkomsten app

Met de gratis Grip app van ABN AMRO krijg je een inzichten in je uitgaven in inkomen. Ook worden je vaste lasten en abonnementen automatisch in een overzicht geplaatst zodat je een goed idee hebt waar je geld allemaal aan wordt uitgegeven.

Dit zijn alle features van de Grip bespaar app op een rij:

 • Al je inkomsten en uitgaven automatisch gecategoriseerd
 • Inzichten in al je rekeningen op 1 plek
 • Je eigen budgetten aanmaken hoeveel je wilt uitgeven(boodschappen of kleren etc)
 • Ontvang een melding bij iedere transactie of wanneer je bijna over je budget gaat.
 • Automatisch alle uitgeven per rubriek, zo weet je precies waar je het meeste geld aan uitgeeft(boodschappen, brandstof, nieuwe kleren, kopen etc.)
 • Automatisch al je vaste lasten en abonnementen in een duidelijk overzicht, zo weet je precies wat voor abonnementen je allemaal hebt lopen en of je iets beter kunt opzeggen en annuleren.
Download in App Store
Download in Google Play

Samenvattend

Met een geld bespaar app krijg je gemakkelijk inzichten in je vaste lasten en uitgaven per maand. De meeste bespaar apps categoriseren je uitgaven zodat er een overzichtelijk overzicht van je uitvangen wordt gemaakt. Mocht deze app nog niet voldoende zijn en je wilt echt drastisch geld besparen dan kun je altijd nog deze geld bespaar tips volgen om nog meer geld over te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *