Passief inkomen genereren - 19 Beste Ideeën!

Passief inkomen genereren
Gepubliceerd: 26 februari 2022
Bijgewerkt: 20 oktober, 2022

Inhoudsopgave in / uitklappen

Ze zeggen dat de gemiddelde miljonair zeven verschillende inkomensstromen heeft. Maar de meeste miljonairs hebben geen zeven verschillende banen. In veel gevallen gebruiken ze de kracht van passief inkomen om hun vermogen sneller op te bouwen.

En ook al klinkt het fantastisch om ergens op een strand te gaan liggen en het geld binnen te zien rollen, de realiteit is dat het opbouwen van een gestage stroom passief inkomen meestal een behoorlijke inspanning zal vergen.

Als het makkelijk was, zou iedereen het doen, toch?

Maar als je de uitdaging aandurft, laat je dan niet afschrikken door de belofte van een beetje hard werken. Er zijn genoeg redelijke manieren om passief inkomen te genereren waar je vandaag nog mee kunt beginnen. En hoewel passief inkomen waarschijnlijk niet alle problemen in het leven zal oplossen, is het geen slechte plek om te beginnen - vooral als je de droom hebt om ooit miljonair te worden.

Wil je ook passief geld verdienen?

Meld je aan voor de affiliate marketing revolutie! Jacko Mijaard verteld je met veel plezier en passie hoe je geld kunt verdienen op het internet met affiliate marketing!

Meld je direct aan!

Wat is passief inkomen?

Passief inkomen, ook bekend als residueel inkomen, is geld dat je verdient terwijl je niet actief werkt. In plaats van je tijd in te ruilen voor geld - zoals de meeste mensen doen bij hun 9 tot 5 baan - gaat het bij passief inkomen erom dat er geld binnen komt terwijl je niet actief aan het werk bent.

Enkele voorbeelden van passief inkomen zijn investeren in de aandelenmarkt, crypto staking, onroerend goed, en zelfs het inkomen uit een online onderneming.

De twee manieren voor het genereren van passief inkomen

Passief inkomen komt niet als bij toverslag uit de lucht vallen. Passieve inkomsten worden gegenereerd uit bestaande activa. En wat die inkomsten genererende activa ook zijn, er zijn slechts twee manieren om ze op te bouwen:

Aanpak 1: Investeer geld

Als je over een hoop ongebruikt geld beschikt, kunt je dat geld direct in een investering stoppen. Dit soort passieve inkomstenstromen vergen meestal minimale inspanning. Zie ze als een manier om "uw geld aan het werk te zetten" om op de achtergrond rendement voor je te genereren.

Passief geld verdienen door te investeren:

 • Open een hoogrentende spaarrekening
 • Investeer in alternatieve activaklassen
 • Verhuur uw kelder, zolder of garage
 • Verdien cashback op dagelijkse aankopen
 • Investeer in crowdfunded onroerend goed
 • Start met beleggen via een robo-adviseur
 • Koop uw eerste vastgoedbelegging
 • Investeer in aandelen die dividend uitkeren
 • Peer-to-peer leningen
 • Bouw een CD-ladder
 • Koop een reeds winstgevende blog

Benadering 2: Investeer tijd en moeite

Als je niet veel extra geld achter de hand hebt, zult je handmatig moeten werken om uw passief inkomen op te bouwen. Er kunnen nog steeds wat financiële kosten mee gemoeid zijn, maar het grootste deel van uw investering zal bestaan uit tijd en moeite. De beloningen op lange termijn kunnen hoger zijn.

Passief geld verdienen door te doen:

Wat is het verschil tussen passief en actief inkomen?

Bij actief inkomen gaat het om geld verdienen in ruil voor een dienst. Dat kan een salaris zijn, een uurloon, commissies of fooien. Het is in wezen een ruil van uw tijd voor een vast bedrag in euros.

De meeste mensen kiezen ervoor om op deze manier hun brood te verdienen, en daar is op zich niets mis mee, zolang je maar begrijpt dat er een grens is aan hoeveel geld je realistisch gezien kunt verdienen. Dat wil niet zeggen dat je je baan moet opzeggen (in ieder geval nog niet), maar als je op zoek bent naar creatieve manieren om rijkdom te gaan genereren, zijn hier 19 manieren om passief inkomen te verdienen.

Passief inkomen genereren met geld investeren

Als je extra geld hebt dat je aan het werk wilt zetten, zijn hier een aantal passieve inkomstenideeën om te overwegen als je ook een passief inkomen wil genereren.

Open een hoogrentende spaarrekening

Als je een traditionele spaarrekening hebt, is de kans groot dat de rente die uw geld oplevert vrijwel onbestaande is. In feite is de nationale gemiddelde APY voor spaarrekeningen ligt rond de 0,01% - niet genoeg voor je om een zinvolle inkomsten te zien. Gelukkig zijn er online banken die met een aantal zeer aantrekkelijke rentetarieven op de markt zijn gekomen. Hogere rente = meer geld dat je verdient met uw spaargeld.

Waarom zijn de rentepercentages zo veel hoger voor online spaarrekeningen in vergelijking met reguliere brick-and-mortar banken? Eén woord: overhead. Doordat online banken geen fysieke filialen hebben (en alles wat daarbij komt kijken zoals kassiers, huur, nutsvoorzieningen, etc.), kunnen ze hun klanten veel hogere rentes betalen.

CIT Bank (Savings Builder) en Discover Bank (Online Savings) lopen voorop als het gaat om het aanbieden van hoge rentetarieven - in de buurt van 5x - 6x het nationale gemiddelde.

Als iemand in het verleden een gegarandeerd rendement van meer dan twee procent op zijn geld wilde, kon hij dat vaak alleen krijgen met een depositocertificaat (CD). Het nadeel van die benadering is dat het geld vastzit voor de duur van de CD. Spaarrekeningen met een hoge rating daarentegen bieden veel gemakkelijker toegang tot uw geld als je het nodig hebt.

Beleggen in aandelen

Crypto is op dit moment helemaal in, maar als uw risicobereidheid ergens onder de maan ligt, is beleggen in beeldende kunst een realistische manier om te proberen de winsten te overtreffen die de aandelenmarkt de afgelopen dertig jaar heeft geboden.

Nu zijn winsten uit het verleden niet noodzakelijkerwijs een indicatie voor toekomstige prestaties, maar het toevoegen van een andere activaklasse om uw portefeuille te diversifiëren - vooral een die zo goed heeft gepresteerd als beeldende kunst - kan een goede manier zijn om je in te dekken tegen overgewaardeerde aandelenmarkten.

Bedrijven zoals Masterworks bieden een platform voor het beleggen in kunst zonder dat je zelf schilderijen van miljoenen dollars hoeft aan te kopen of te beschermen. Net als bij een beleggingsfonds kunt je investeren voor de lange termijn en opbrengsten (dividenden) ontvangen wanneer bepaalde kunstwerken worden verkocht.

Begin met het verdienen van cashback

Cash back creditcards en apps zijn een geweldige manier om passief inkomen te verdienen over tijd- potjes munten. Als je al een deel van uw boodschappen online doet, mist je misschien een passief inkomen door niet te profiteren van cashback-beloningen.

Strategie #1: Cashback creditcards

Cashback creditcards bieden een percentage - meestal 1-5% - op aankopen die je al doet. Sommige cashback aanbiedingen variëren afhankelijk van de categorie. Bijvoorbeeld, een kaart kan 2% cashback bieden op gas en boodschappen en 1% op alle andere aankopen.

Veel cashback creditcards bieden ook inschrijfbonussen. Voor deze programma's moet je meestal een bepaald bedrag uitgeven binnen de eerste 60 tot 90 dagen na de opening van uw rekening om in aanmerking te komen voor de bonus. Maar houd in gedachten dat deze aanbiedingen alleen voordelig zijn als je elke maand uw saldo op de creditcard afbetaalt. Rentekosten kunnen snel oplopen en mogelijke beloningen gemakkelijk teniet doen.

Als je al een cashback kaart heeft waar je van houdt of liever geen nieuwe kredietrekening opent, zijn er andere opties om beloningen te verdienen voor uw dagelijkse aankopen.

Strategie #2: Cashback apps of extensies

Gebruik deal-zoekende browser extensies zoals Capital One Shopping (naast uw cashback credit card) om overal op het web kortingen te vinden - tussen 1 en 40% korting op uw online aankopen waar van toepassing. Vaak is het gratis om lid te worden en ze te gebruiken, zodat je nooit een goede deal misloopt. Wanneer je naar een van de 30.000 partnersites van Capital One gaat - Amazon, Best Buy, Target, om er een paar te noemen - zal de extensie je op de hoogte brengen van alle kortingen of coupons die het vindt.

Investeer in crowdfunded projecten of onroerend goed

Rij huizen in de buurt om crowdfunding vastgoedkans te tonen
Veel mensen beschouwen investeren in onroerend goed als de ultieme vorm van passief inkomen. In een ideale wereld kunt je een stuk onroerend goed bezitten dat inkomsten genereert via huurprijzen en in waarde stijgt na verloop van tijd, en dus een uitstekend rendement oplevert. Het probleem is dat je traditioneel vaak veel kapitaal vooraf nodig hebt om te beginnen.

Tegenwoordig is er een manier om in onroerend goed te investeren zonder honderdduizenden dollars te hoeven uitgeven aan één enkel pand. Een real estate investment trust (REIT), bijvoorbeeld, is een pool van geld van vele investeerders dat wordt beheerd door professionele vastgoedbeleggers. Het geld in de pool gaat naar het investeren in onroerend goed. Beleggers stoppen geld in de REIT, de REIT koopt vastgoed, en het rendement wordt terugbetaald aan de beleggers.

Het beste deel is dat je je geen zorgen hoeft te maken over de afhandeling van de verhuurders taken - het is een inkomstenstroom die echt passief is. De meeste REIT's vereisen nog steeds een flinke investering om in te stappen, maar met Fundrise kun je toegang krijgen tot tientallen solide, waardeproducerende activa voor slechts $500 om mee te beginnen. Alles bij elkaar is het een gemakkelijke manier om uw beleggingen te diversifiëren en blootstelling te krijgen aan een markt die eerder misschien ontoegankelijk was.

Begin te beleggen met een robo-adviseur

Beleggen wordt vaak beschouwd als een must van elke passief inkomen strategie om vermogen op te bouwen. Voorheen was het laten beheren van uw beleggingen door een financiële professional alleen weggelegd voor de rijken. Het was gewoon te duur voor de gewone man om ermee te beginnen.

Gelukkig heeft moderne technologie beleggen toegankelijker gemaakt voor iedereen. In plaats van te vertrouwen op slechts één enkele mens om uw beleggingen te beheren, nemen robo-adviseurs (ook wel gesofisticeerde computerprogramma's genoemd) al het werk van jou op zich. Zelfs als je nieuw bent met beleggen en slechts een klein bedrag hebt om mee te beginnen.

Betterment is zo'n robo-adviseur die je een geïndividualiseerde, professioneel opgebouwde portefeuille geeft. Het enige wat je hoeft te doen is wat over uzelf en uw lange termijn beleggingsdoelstellingen te vertellen, uw account te financieren, en het zorgt voor de rest.

Investeren in vastgoed

Investeren in huurwoningen is een zeer goede manier om een passief inkomen op te bouwen. Je hoeft zelf geen eens huurders te vinden! Roofstock laat je vastgoed kopen met maar liefst 20% aanbetaling waar huurders al in wonen. Dat betekent dat je betaald krijgt vanaf de eerste dag van je investering. Je hoeft zelfs de panden niet eens fysiek te bezoeken voordat je ze koopt!

In tegenstelling tot Fundrise, is Roofstock geen vastgoedbeleggingsfonds, wat betekent dat je individuele eigendommen koopt.

Dit is een ideale strategie als je in een gebied woont waar de vastgoedprijzen te hoog zijn om realistisch in te investeren, of als je geen zin heeft in de rompslomp en de kosten van het reizen door het hele land om potentiële panden te bezoeken. Plus, als je nieuw bent in single-family vastgoedbeleggen, is een plaats als Roofstock je laten begeleiden door het proces een geweldige manier om uw voeten nat te maken.

Zodra je het onroerend goed koopt, wordt je gekoppeld aan een van de doorgelichte beheerders om de dagelijkse "huisbaas" taken uit te voeren, zoals het innen van huur en het plannen van onderhoud.

Een andere optie: Overweeg het starten van uw eigen onroerend goed investeringsgroep. Dit is een geweldige manier om samen te werken met andere kleine beleggers, hetzij door het bundelen van uw geld samen of gewoon door te leren van elkaar. Volgens Joseph Hogue, CFA, "De gemeenschappelijke band in alle vastgoedbeleggingsgroepen is dat je elkaar helpt te concurreren tegen de grote geldspelers om het beste rendement te krijgen."

Investeer in aandelen die dividend uitkeren

persoon die werkt aan dividendbeleggen
Hoewel het een van de oudste en minst sexy van passieve inkomstenstrategieën is, valt er iets te zeggen over beleggen in aandelen die elk kwartaal dividend uitkeren. Dit is een van de beste manieren om gemakkelijk passieve cashflow te genereren zonder veel werk.

Zoals het oude gezegde luidt, als je aandelen koopt, doe je dat met de hoop op "laag kopen en hoog verkopen". Dividendaandelen werken op dezelfde manier, maar met een ander voordeel: alleen al voor het bezit van de aandelen krijgt je een klein deel van de winst van het bedrijf uitbetaald in de vorm van een dividend. Bij dit soort aandelen krijgt je betaald wanneer het aandeel in waarde stijgt en wanneer er dividend wordt uitgekeerd.

Laten we zeggen dat je aandelen Colgate-Palmolive koopt. Niet alleen is het waarschijnlijk dat de koers van het aandeel in de loop der tijd zal stijgen, maar je krijgt ook betaald voor elk aandeel dat je bezit. In de afgelopen zeven jaar heeft Colgate-Palmolive elk kwartaal tussen $ 0,34 en $ 0,68 uitbetaald voor elk aandeel dat aandeelhouders bezaten.

Peer-to-peer leningen

investeerders in peer-to-peerleningen
Peer-to-peer lending, ook wel "P2P lending" genoemd, is een relatief nieuwe manier voor mensen om geld te lenen en te lenen. Het systeem werkt door een marktplaats te creëren die mensen met geld en mensen die geld nodig hebben samenbrengt. Het verbindt hen en stelt leners in staat om geld te lenen aan gelijken (vandaar de naam) en een rendement op die investering te verdienen, net zoals een traditionele bank of leeninstelling dat zou doen.

Stel je voor dat je een vriend $10 leent en hij belooft je $11 terug te betalen. Je vriend krijgt het geld dat hij nodig heeft en jij krijgt een rendement van 10% - ervan uitgaande dat hij je terugbetaalt. Stel je dit nu eens op een veel grotere schaal voor, met duizenden individuen die geld van elkaar lenen en uitlenen. Dat is hoe peer-to-peer leningen werken.

Voorstanders van P2P-leningen prijzen de voordelen ervan aan en vestigen de aandacht op het feit dat het de leensector democratiseert. Het stelt mensen in staat toegang te krijgen tot kredieten waarvoor ze anders misschien niet in aanmerking zouden zijn gekomen en stelt tegelijkertijd mensen met een besteedbaar inkomen in staat een rendement op hun geld te behalen.

Een van de populairste P2P-platforms voor leningen, Lending Club, laat investeerders leningdetails vergelijken, zoals graad of subgraad, leendoel, rentevoet en informatie over de lener. Hier zijn de 12 soorten leningen waarin je kunt investeren met Lending Club:

 • Herfinanciering van kredietkaarten
 • Schuldconsolidatie
 • Woningverbetering
 • Grote aankoop
 • Huis kopen
 • Autofinanciering
 • Groene lening
 • Zakelijke lening
 • Vakantie
 • Verhuizen en overplaatsing
 • Medische kosten
 • Andere soorten leningen
 • Andere peer-to-peer leenplatforms zijn Prosper en StreetShares.

Koop een reeds winstgevend digitaal bedrijf

passief inkomen online met empire flippers
Als je liever de opstartfase overslaat van het van de grond krijgen van een bedrijf, wilt je misschien een blog kopen die al is opgebouwd en inkomsten genereert. Dit is eigenlijk vrij eenvoudig te doen, omdat veel mensen beginnen blogs, en dan vervelen met hen. Een blog opstarten is een arbeidsintensief proces, en het is niet ongewoon dat mensen het opgeven voor ze hun volledige potentieel hebben bereikt.

Twee populaire marktplaatsen voor het doorbladeren van beschikbare blogs om te kopen zijn Flippa en Empire Flippers.

Empire Flippers heeft de neiging om meer gevestigde en winstgevende websites en blogs te koop aan te bieden. Verwacht prijzen te zien variërend van boven de $ 20.000 tot meer dan $ 2 miljoen. De meeste van hen hebben echter meerdere inkomstenbronnen, dus het voordeel is dat je een site overneemt die vanaf de eerste dag geld in het laatje brengt.

Flippa's inventaris is lang niet zo prestigieus, maar je kunt wel een paar verborgen juweeltjes vinden. Het is een veiling-stijl format, dus je biedt op de site waarin je geïnteresseerd bent. Het bieden begint al bij $1, en als je geluk hebt, kan je eindigen met een kant-en-klare blog voor minder dan $1,000!

Een woord van voorzichtigheid hier: Als je besluit een blog te kopen, moet je op zijn minst enige ervaring hebben met het runnen van een online bedrijf. Het is niet aan te raden om hier blindelings in te springen.

Passief inkomen ideeën die tijd & inspanning investering vereisen
Als je bereid bent om je mouwen op te stropen en aan de slag te gaan, kunnen de ideeën in deze sectie uiteindelijk leiden tot een gestage stroom van passieve inkomsten - en kunnen ze op een bepaald moment misschien zelfs je dagjob-inkomen overtreffen. Er kunnen nog steeds wat monetaire kosten mee gemoeid zijn, maar het grootste deel van je investering zal tijd en moeite zijn.

Affiliate marketing met een blog

Affiliate marketing is een manier om geld te verdienen door andermans (of bedrijfs-) producten en diensten te promoten en een commissie te verdienen voor elke verkoop die je genereert.

Laten we zeggen dat je een commissie wilt verdienen wanneer iemand online een matras koopt. Aangezien de meeste matrasbedrijven een commissie van 5% betalen en de gemiddelde prijs van een bed van goede kwaliteit dat op het internet wordt verkocht ongeveer $1.000 is, zou je $50 verdienen elke keer dat iemand een bed koopt op basis van jouw aanbeveling.

Een van de beste manieren om aan de slag te gaan is door een eigen blog te beginnen. Een blog is uw eigen website waar je kunt schrijven over wat je maar wilt. De meest succesvolle bloggers en affiliate marketeers houden zich meestal aan een specifieke niche of onderwerp. Om terug te komen op het matras voorbeeld, iemand die blogt over slaap (slaapgewoonten, slaaphygiëne, tips, trucs, enz.) zou een geweldige affiliate voor matras bedrijven zijn. Aan de andere kant zou een slaapblogger waarschijnlijk niet succesvol zijn als ze probeerden basketballen te verkopen op hun blog.

Bovendien kun je met een blog allerlei andere inkomstenbronnen aanboren. Niet alleen kun je online passief inkomen verdienen met affiliate commissies, maar je kunt ook geld verdienen met advertenties. Een van de aantrekkelijkste aspecten van bloggen is dat het heel schaalbaar is - het is niet ongebruikelijk om een resterend inkomen te verdienen met berichten die al enkele jaren oud zijn. Zolang mensen uw inhoud lezen, is er een kans om inkomen te verdienen.

Start een YouTube kanaal

De regels over geld verdienen met YouTube zijn dus veranderd in januari 2018, maar dit is nog steeds een optie. Je zult alleen je strategie iets moeten aanpassen.

Voorheen was het zo dat bijna iedereen met een YouTube kanaal in aanmerking kwam voor advertenties in je videos. Wat dit betekent is dat je adverteerders toestaat om video's (dus advertenties) te plaatsen aan het begin van je content. Wanneer je een bepaald aantal views krijgt, verdien je geld.

Populaire onderwerpen zijn make-up tutorials, reisgidsen, unboxing video's, of wat je maar kunt bedenken, echt waar. Omdat YouTube zo'n populair platform is, zijn er meer dan genoeg eyeballs om een publiek te trekken voor zelfs de meest obscure niche.

Start een online reclamebureau

Denk na over hoeveel kleine bedrijven er in uw stad zijn. De kans is groot dat de meesten van hen niet effectief gebruik maken van sociale media om meer klanten aan te trekken of meer omzet te genereren voor hun bedrijf. De meesten zullen een gewone Facebook-pagina hebben, bijvoorbeeld, maar dat is niet genoeg om het woord te verspreiden in de overvolle nieuwsfeed van vandaag.

Dat is waar je kunt komen als eigenaar van een Facebook Ad-bureau. Een van de beste onderdelen van dit business model is dat als je eenmaal een klant reclamecampagnes up and running soepel, er is zeer weinig lopende werkzaamheden nodig van uw kant. Buiten het controleren van een paar minuten per dag, het is een relatief hands-off business model.

Zelfs met zeer weinig ervaring, het leren van de kunst en de vaardigheid van Facebook-advertenties is goed te doen. Bijna iedereen kan het oppakken en het land hun eerste klant binnen een maand.

De meeste Facebook-advertentiebureaus - zelfs eenmanszaken - zal meestal rekenen een vast maandelijks voorschot in de buurt van $ 1.000 - $ 2.000 per maand per klant. Dit is in aanvulling op het geld besteed aan de advertenties zelf, die rechtstreeks gaat naar Facebook.

Als je op meer klanten en het opbouwen van een reputatie in uw omgeving, kan uw inkomen snel stijgen. Op dat moment kunt je het huren van een assistent om uw bedrijf te draaien zo passief mogelijk te maken.

Een online cursus maken en verkopen

Misschien heb je veel kennis over een bepaald onderwerp. Je kunt een online cursus maken waarin je van alles leert, van algebra tot gitaar spelen, en deze lanceren op een platform als Udemy of Teachable. Het mooie van deze strategie is dat als je eenmaal het eerste werk hebt gedaan om de cursus te maken, je betaald blijft krijgen voor elke nieuwe student die zich inschrijft.

Dus, welk platform moet je kiezen?

Teachable en Udemy zijn twee van de vele, maar dit zijn de meest voorkomende, en ze zijn beide intuïtief en gebruiksvriendelijk. Met Teachable heb je meer controle over je prijzen en de look en feel van je cursus, maar je krijgt geen ingebouwd publiek. In plaats daarvan moet je alle marketing zelf doen. Udemy heeft een ingebouwde basis van studenten, maar je hebt niet zo veel controle en het kost meer van je inkomsten.

Maak gratis een cursus: Het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres om te beginnen.
Upload uw inhoud: Upload naadloos video's, audio, presentaties, afbeeldingen en tekst.
Maak het je eigen: Pas je school aan met je merk, kleuren, logo's, enz.
Start: Trek studenten aan en verkoop je online cursussen.
Gerelateerd: 19 Digitale productideeën om online te maken en te verkopen

Bouw een e-commerce site

persoon die een e-commerce website(webshop) begint is een van de meest aantrekkelijke online passieve inkomstenideeën is het hebben van een webshop die 24/7 open is voor zaken - zelfs wanneer je in diepe slaap bent. Dit online bedrijfsmodel is een recente trend die het internet stormenderhand heeft veroverd, met veel nieuwe mensen die het uitproberen.

De meeste e-commerce sites zijn een hoop werk om goed op te zetten. Maar als je eenmaal een systeem hebt gevonden dat werkt, kan het onderhouden van dat systeem relatief passief zijn. Hier zijn de belangrijkste types van e-commerce sites die het populairst zijn:

Verkoop uw eigen product: je vervaardigt of betrekt uw eigen product(en).

Voordelen: Je hebt de ultieme controle en je krijgt de hoogste winstmarge.

Nadelen: Het is veel werk en vereist vaak een aanzienlijk kapitaal.

Dropship: wanneer een klant op uw site bestelt, verzendt de fabrikant.

Voordelen: je hoeft geen fysieke inventaris te beheren en er komt minder werk bij kijken dan bij de modellen die hierboven zijn besproken.

Nadelen: de marges zijn niet groot, je hebt geen controle over de kwaliteit, de afhandeling en het klanttraject.

Verkoop je foto's online

Heb je je ooit afgevraagd hoe je betaald kunt krijgen om foto's te maken? Zoals blijkt, is het eigenlijk vrij eenvoudig.

Een van de beste sites om geld te verdienen met je foto's is Shutterstock. Sinds de oprichting in 2003 heeft Shutterstock meer dan 500 miljoen dollar uitbetaald aan zijn medewerkers. Door zijn populariteit en lage toetredingsdrempels kan deze site werken als een passieve inkomstenbron, ongeacht uw ervaringsniveau.

Maak een account aan, upload uw foto's, en verdien geld elke keer als een klant uw foto's downloadt. Het bedrag dat je verdient per download hangt af van het type klant dat de afbeelding koopt. Als een klant met een maandabonnement uw foto downloadt, zult je minder verdienen dan een klant die specifiek voor uw foto betaalt.

Hoe meer je verdient in de loop van de tijd, hoe meer je kunt verdienen voor elke afbeelding.

Zet je auto voor je aan het werk

Passief inkomen verdienen met je auto? Bedenk hoe vaak uw auto ongebruikt blijft staan - op reis, op vakantie of zelfs tijdens uw normale werkdag.

je heeft twee opties: 1. Je auto laten staan en afschrijven, of 2 je auto gebruiken om passief inkomen te verdienen.

Verhuur uw auto met Getaround

Met Getaround kunt je mogelijk duizenden euro's per jaar verdienen door uw auto aan anderen te verhuren terwijl je hem niet gebruikt. De gemiddelde jaarlijkse kosten van het bezitten van een auto zijn bijna $9.000. Door uw auto te verhuren met Getaround, kunt je een deel (zo niet alles) van dat geld terug verdienen.

Als eigenaar van een Getaround-auto krijgt je speciale parkeergelegenheid op de beste plekken in de stad, een maandelijks krediet van $50 om te huren wat je maar wilt, en $1 miljoen aan primaire verzekeringsdekking.

Om te profiteren van deze passieve inkomsten, moet je een gratis Getaround account aanmaken. Uw huurinkomsten worden maandelijks opgebouwd met betalingen die op de 15e van de volgende maand worden verzonden.

Adverteer met Wrapify

Wrapify is een app die je betaalt om merken en bedrijven op uw auto te adverteren. Volgens de website kunnen bestuurders meer dan $400 per maand verdienen.

Om te beginnen, moet je de app downloaden en je rijgedrag bijhouden. Zodra je aan de minimale kwalificaties voldoet, krijg je een melding wanneer er een campagne bij jou in de buurt beschikbaar is.

Verhuur uw camper met RVShare

RVShare laat RV-eigenaren hun ongebruikte RV's verhuren aan reizigers. Het enige wat je hoeft te doen om te beginnen is registreren op de site, een gratis vermelding voor uw camper maken, en reageren op reserveringsaanvragen.

Hoeveel je kunt verdienen hangt af van het seizoen, het soort camper dat je aanbiedt, en hoe lang de verhuur duurt. Echter, de site stelt dat eigenaars kunnen maken tot 40.000 dollar per jaar verhuren van hun RV via de site.

Schrijf een eBook

Als je van het idee van schrijven houdt, maar niet wilt omgaan met de technische hoofdpijn die kan komen met bloggen, overweeg dan zelfpublicatie van je eigen eBook. EBooks zijn vaak veel korter dan normale boeken, waardoor ze gemakkelijker te schrijven en te verkopen zijn.

De meest succesvolle eBooks zijn meestal non-fictie. Denk aan how-to gidsen en andere verklarende stukken over een bepaald onderwerp, zoals fitness of grafisch ontwerp.

Amazon Kindle Direct Publishing is waarschijnlijk het makkelijkste platform om mee te beginnen. Het publiceren duurt slechts een paar minuten en de meeste boeken verschijnen binnen 1-2 dagen in de Kindle-winkels wereldwijd. Met Amazon KDP kun je tot 70% royalty's verdienen voor elke verkoop aan klanten in de meeste landen, en je kunt je eigen prijzen bepalen en op elk moment wijzigingen in je boeken aanbrengen.

Als je tijd en moeite wilt besparen en sneller geld wilt verdienen met uw eBook, kunt je overwegen een online cursus als deze te volgen. De cursus omvat het kiezen van een onderwerp voor uw eBook, het ontwikkelen van een goed verhaal dat mensen zullen willen lezen, en marketing en verkoop van uw boek.

Gerelateerd: eBook schrijven en verkopen

Hoe kies je de beste passieve inkomstenstroom voor jou

Uiteindelijk kunt je een combinatie van deze passieve inkomen ideeën kiezen of ze allemaal proberen.

De juiste weg voor je zal afhangen van uw korte-en langetermijndoelstellingen, hoeveel tijd je hebt, hoeveel geld je wilt verdienen, en hoeveel uren werk je bereid bent om erin te steken.

Vastgoed is een pad dat veel deskundigen aanbevelen. Investeerder Louis Glickman zei: "De beste investering op aarde is de aarde." En natuurlijk zijn er statistieken die beweren dat 90% van alle miljonairs die status verwierven door vastgoed te bezitten.

En hoewel onroerend goed een uitstekende optie is, vergt het wel een aanzienlijke initiële investering. Of deze passieve inkomstenstroom geschikt is voor je, hangt af van uw huidige financiële situatie. Misschien kunt je beter beginnen met een investeringsstrategie waarbij je fondsen kunt opbouwen totdat je een bedrag hebt dat groot genoeg is om je met onroerend goed te gaan bezighouden.

Sommige mensen zullen zich meer aangetrokken voelen tot de passieve inkomensideeën die ze zelf in de hand hebben. Veel ondernemers houden van het idee om iets te creëren, of het nu een blog, een YouTube-kanaal, een cursus of een winkel is. En hoewel het in het begin technisch gezien niet passief is, kan het een levensveranderende ervaring zijn die enorme rijkdom en voldoening brengt.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen op deze websit