Affiliate Marketing Cursus

Affiliate marketing cursus
Gepubliceerd: 18 juni 2022
Bijgewerkt: 20 oktober, 2022

Inhoudsopgave in / uitklappen

Wil je graag affiliate marketing leren en opzoek naar een affiliate marketing cursus? Dan ben je hier op de juiste plek! Voordat we gaan kijken naar de beste affiliate marketing cursus, ga ik je eerst in het kort uitleggen wat affiliate marketing is en hoe het werkt.

Wat is affiliate marketing?

Met affiliate marketing promoot je producten of diensten van andere bedrijven. Wanneer iemand via jou een aankoop doet krijg jij hier een vergoeding voor uitgekeerd. Dit noemen ze ook wel een affiliate commissie.

Hoe kunnen affiliate netwerken dit nou traceren?

Wanneer je je aanmeld bij een affiliate campagne krijg je een unieke 'tracking link'. Deze link is uniek voor iedere affiliate marketeer. Wanneer er op jou unieke tracking link geklikt wordt, dan kan het affiliate netwerk traceren dat jij diegene bent geweest die de bezoeker naar de aanbieding heeft verwijst.

Hoeveel geld kun je verdienen met affiliate marketing?

Hoeveel je kunt verdienen met affiliate marketing hangt sterk af in welk markt je begint. Sommige affiliate campagnes betalen tot wel 50% commissie per verkoop. Stel dat je een digitaal product promoot voor 100 euro, dan krijg je dus 50 euro per verkoop. Als je per dag nou eens drie van zulke commissies krijgt dan kun je al snel geld verdienen.

Wil je ook starten met affiliate marketing? Dan raad ik je zeker aan om verder te lezen en om te starten met een affiliate marketing cursus. Onderstaand vind je de beste affiliate marketing cursussen om affiliate marketing te leren.

Beste Affiliate marketing cursus Nederland

Om te beginnen met affiliate marketing moet je affiliate marketing uiteraard eerst leren. We hebben daarom de beste affiliate marketing cursussen voor je verzameld zodat je zo snel mogelijk aan de slag kan!

Affiliate marketing cursus: Affiliate marketing revolutie van Jacko Mijaard

De affiliate marketing cursus van Jacko Mijaard is de populairste online affiliate marketing cursus in Nederland. Maar, is het ook de beste affiliate marketing cursus? Ook ik heb de affiliate marketing cursus van Jacko Mijaard gevolgd en ik ben hier zeer over te spreken. Mijn volledige ervaring over deze cursus vind je hieronder:

Persoonlijke mening over Affiliate marketing revolutie:

Zelf heb ik ook affiliate marketing geleerd met de affiliate marketing cursus van Jacko Mijaard. De cursus zit erg goed in elkaar en Jacko legt je stap voor stap uit hoe je kunt beginnen met affiliate marketing, dat vond ik vooral erg prettig.

De affiliate marketing revolutie is een online affiliate marketing cursus. Je kunt inloggen op de website nadat je de cursus hebt aangeschaft met je eigen inlog gegevens. Eenmaal ingelogd kom je op een overzichtelijk paneel terecht waar allerlei verschillende onderwerpen over affiliate marketing aan bod komen.

Voordelen affiliate marketing revolutie:

  • Online affiliate marketing cursus
  • Gemakkelijk platform met veel stap voor stap video's
  • Je leert niet alleen affiliate marketing maar ook hoe je je eigen website maakt
  • Handige tips over het schrijven van teksten op je website
  • Nog veel meer..

Ook beginnen met de affiliate marketing cursus van Jacko Mijaard? Meld je dan direct aan en begin ook met online geld verdienen.

Affiliate marketing revolutie van Jacko Mijaard

Starten met affiliate marketing? Dan is Affiliate Marketing Revolutie precies wat je zoekt. In deze cursus verteld Jacko Mijaard hoe je een winstgevende affiliate website maakt van begin tot einde.

Affiliate marketing cursus: Affiliate Sales Machine

De Affiliate Sales Machine is een geautomatiseerd marketing- en sales systeem welke voor jou een email-lijst bouwt met potentiële klanten, geautomatiseerd email marketing doet richting jouw lijst met professioneel geschreven emails én welke aanzetten tot het kopen van affiliate producten waar jij affiliate commissies over krijgt!

Dit hele affiliate marketing systeem is al helemaal voor jou gebouwd en jouw leads zullen een jaar lang automatisch promotionele emails ontvangen via het email marketing systeem.

Voordelen Affiliate Sales Machine:

  • Compleet geautomatiseerd Affiliate Marketing Systeem
  • Goed converterende landingspagina's
  • Meer dan 350 professioneel geschreven emails
  • Een jaar lang automatische "follow up" promoties!
  • 50 verschillende verdienmodellen in de online marketing/ MMO / BizOp niche.

Je kunt dit systeem helemaal zelf beheren en uitbreiden

Daarnaast zal je instructies krijgen over hoe dit systeem werkt en hoe je dit binnen 60 minuten helemaal opgezet kunt hebben met een paar simpele stappen.

Dit is GEEN software die een trucje uitvoert maar een serieuze online business voor de lange termijn welke al helemaal voor jou is gebouwd. Dit is dé grootste, kant en klare, online business die op dit moment in Nederland beschikbaar is voor jou.

Hoe betrouwbaar is een affiliate marketing cursus?

Ben je nog niet helemaal zeker of een affiliate marketing cursus betrouwbaar is? Of twijfel je nog of affiliate marketing geschikt is voor jou?

Beide van deze twijfels kan ik direct bij je wegnemen. Ik heb namelijk ook lang getwijfeld of ik wel zou moeten starten met affiliate marketing, maar ik ben enorm blij dat ik die stap toch genomen heb.

Natuurlijk worden er vaak met termen gesmeten dat je 10.000 euro per maand kunt verdienen met affiliate marketing en dat maakt het al snel minder betrouwbaar.

Desondanks is niets minder waar! De affiliate marketing cursussen die hierboven zijn benoemd helpen je stap voor stap op weg om je eerste affiliate commissie te behalen.

Daarnaast als je toch nog vastloopt heeft de affiliate marketing revolutie cursus een zeer uitgebreide community. In de community kun je al je vragen stellen wanneer je vastloopt, ook worden er allerlei tips en tricks gedeeld waar je enorm van kunt profiteren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen op deze websit