Geld verdienen met Twitter

Geld verdienen met twitter
Gepubliceerd: 20 september 2022
Bijgewerkt: 20 september, 2022

Geld verdienen met Twitter kan op veel verschillende manieren. Wanneer je een website hebt is het altijd goed om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om gericht verkeer naar je website te krijgen. Geld verdienen met twitter, is dan een echte mogelijkheid. Vandaag kijk ik naar de mogelijkheden om met Twitter gerichte bezoekers naar je website te sturen.

Twitters eigen kreet is tegenwoordig “De beste manier om te zien wat er in de wereld gebeurt”…

En dat is eigenlijk de basis van Twitter. Het is een medium waar je ziet wat mensen bezighoud over de gehele wereld in real time. Dus, je gebruikt je account om mensen te vinden die met hetzelfde bezig zijn als je en haalt ze over om naar je website te komen om te kijken wat jij ze te bieden hebt.

Geld verdienen met twitter

Hier zijn enkele tips om Twitter te gebruiken om bezoekers naar je website te laten kijken; zo kan je ook geld verdienen met Twitter.

1. Maak je profiel compleet

Gebruik die 160 karakters verstandig en met de juiste zoekwoorden om jezelf te beschrijven, wat je doet en waarom. Zet er ook een link naar je eigen website in. Maak het interessant en aantrekkelijk voor mensen met dezelfde interesse.

2. Plaats een foto van jezelf

Mensen kijken graag naar andere mensen, niet naar logo’s. Wanneer je op zoek bent naar volgers gebruik dan een foto van jezelf. Laat zien wie je bent en mensen zullen je volgen.

3. Gebruik Twitter met regelmaat

Probeer om niet af en toe te twitteren door af en toe eens een tweet te sturen. Twitter zo vaak je maar kan. Houd je gezicht in de schijnwerpers. Zorg ervoor dat mensen je leren kennen en dat ze je tweets lezen.

4. Meng je in de conversatie

Doe mee met je volgers op Twitter. Geef je mening, ideeën, opinies en stel vragen in je Twitter stream.

5. Wees controversieel

Zet voet aan de grond en wees bereid om je meningen te verdedigen over een bepaald onderwerp. Dit zorgt ervoor dat je opvalt, dus zorg ervoor dat je er mee bezig bent op een opbouwende manier.

6. Maak het makkelijk voor anderen om te Retweeten

Zorg ervoor dat mensen op je website op “Tweet This” kunnen klikken. Dat maakt het makkelijk voor bezoekers om je content te tweeten.

7. Retweet berichten van anderen

Dit is een “Gouden Regel”. Als je wilt dat anderen je berichten Retweeten, begin er dan eerst zelf mee.

8. Gebruik Hash Tags

Hash Tags zijn keywords met een Hash symbool ervoor. Zoek naar tags op hashtags.org of maak er een paar van jezelf over een onderwerp. Bijvoorbeeld #marketingcoach, #webdesign #trainerMensen kunnen zoeken naar deze tags, dus wanneer anderen zoeken naar onderwerpen worden je tweets makkelijker gevonden.

9. Gebruik link verkorters als bit.ly

Link verkorters zorgen ervoor dat je links worden ingekort zodat je meer ruimte hebt voor je tweet. Meestal kun je ook nog zien hoeveel mensen er op je link hebben geklikt.

TIP: Wanneer je Adf.ly gebruikt als verkorten, wordt je ook nog eens betaald als iemand op je link klikt!!! Ook op die manier kun je geld verdienen met twitter!

9. Kom niet over als SPAM naar je volgers

Geef waarde met je tweets en doe niet alleen maar aan promotie. Het is een 80/20 regel. 80% moet over jezelf gaan of informatie geven, 20% kan promotie zijn.

Er zijn letterlijk honderden manieren om bezoekers naar je website te halen met Twitter. En dus evenveel mogelijkheden voor geld verdienen met twitter. Volg deze tips en je bent al een heel eind op weg. Gebruik de dingen die werken en laat de andere gaan. Maar zorg er altijd voor dat je er lol in hebt, dan zul je het meeste succes hebben.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte van de nieuwste artikelen op deze websit